Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Çok namussuz kaynıyor borsa ya. Manipülatörler telegramda bütün gün çalışıyorlar, hisse pazarlıyorlar. Eğer o gruplara girmezsen hapı yutuyorsun.
Sadece grafikleri, temel bilgileri analiz etmek yetmiyor bir de telegram dolandırıcılarının övdüğü hisselerde pozisyonun varsa kar satışı yaparak risk azaltman gerekiyor. :(
Mesela geçen haftalarda bir telegram kanalı bi hisseyi "en az 2x gidecek" diye övmeye başladı, benim de biraz lotum vardı orada. Onu görür görmez sattım. Ben sattıktan sonraki 2 gün tabana düşürdüler hisseyi, telegramdaki tavsiye ettikleri kullanıcılara kitlediler. :D

Çok namussuz kaynıyor borsa ya. Manipülatörler telegramda bütün gün çalışıyorlar, hisse pazarlıyorlar. Eğer o gruplara girmezsen hapı yutuyorsun.
Sadece grafikleri, temel bilgileri analiz etmek yetmiyor bir de telegram dolandırıcılarının övdüğü hisselerde pozisyonun varsa kar satışı yaparak risk azaltman gerekiyor. :(
Abi doğrudur. Benim nakit akışında ufak bir problem olduğundan (akmadığından) böyle konulara yabancıyım.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık