Baştan aşağı kaydırıp baktım Che, Leonardo Da Vinci, Gandhi, Sokrates yok.
Che'nin olmaması normal bence. Diğerleri olabilirdi.
Baştan aşağı kaydırıp baktım Che, Leonardo Da Vinci, Gandhi, Sokrates yok.
Iyiyim, teşekkürler. Sen nasılsın?@Smoker hocam nasılsınız nası gidiyor hayat Record of Ragnarok serisine gözattınızmı hiç
bu haberle iyi oldum hocam daim olsun.Iyiyim, teşekkürler. Sen nasılsın?
Ilk birkaç bölümüne baktım. Farklı bir konusu var. Elimizdeki seriler bitince değerlendirmeyi düşünüyoruz. Eski grubun kaldığı yerden alıp devam ederiz.
Üniversite sınavında hatrı sayılır sıralamalar yapmış öğrencilerin geçim kaynağı olan bir iş haline geldi o olay. Çevremde bir sürü kişi koçluk veriyor, harçlıklarını öyle çıkarıyorlar. Hatta bi tanesi kurum bünyesinde çalışarak %30 gibi bi pay almasından sıkılmış olacak ki dışardan öğrenci bulmaya başladı. Şuan asgari ücret gibi bi geliri var. Dershane, test kitabı falan da bitti artık. Anne-baba oğluna bu tür sınav durumlarında maddi yardımlarda bulunma eğiliminde çünkü bir başarısızlık durumunda biz elimizden geleni yaptık diyecekler.Benim salak kardeşim YKS koçluğu denen şeye haftada 2 bin tl verdiriyormuş bizimkilere. Duyunca bir afalladım. Babamın yerinde olsam ana avrad söver verdirmem. Geçen sene de almıştı sanırım ama o aylık 2 bin tarzı bir şeydi.
Koçluk dediği de haftada bir telefonla görüşüyorsun olay o. Hayır dersleri kötü olsa anlayacağım zaten 440 puan yapmıştı sayısalda. Tam dayaklık bizimkiler.
Ama yine de gelmesi en az 3-4 ay sürer.bu haberle iyi oldum hocam daim olsun.
@Ölüm cerrahı @Mihawk @beyber ve diğer yoluna çıkmaya hazırlanan tokatçı kardeslerime duyurulur. Kolay gelsin beyler.Üniversite sınavında hatrı sayılır sıralamalar yapmış öğrencilerin geçim kaynağı olan bir iş haline geldi o olay. Çevremde bir sürü kişi koçluk veriyor, harçlıklarını öyle çıkarıyorlar. Hatta bi tanesi kurum bünyesinde çalışarak %30 gibi bi pay almasından sıkılmış olacak ki dışardan öğrenci bulmaya başladı. Şuan asgari ücret gibi bi geliri var. Dershane, test kitabı falan da bitti artık. Anne-baba oğluna bu tür sınav durumlarında maddi yardımlarda bulunma eğiliminde çünkü bir başarısızlık durumunda biz elimizden geleni yaptık diyecekler.
Günaydın. Psikolojik sağlamlık ile alakalı eğitim verirken gruba bu videoyu izletmiştim. Amacım tüm zorluklara, kötülüklere rağmen hayat devam ediyor mesajı vermekti. Hiç öyle olmadıGünaydın.
katılımcıların tamamı videoyu çok karamsar buldular. Birisi ölen askerin cesetini bile rahat bırakmıyorlar, hayat çok acımasız yorumu yapmıştı.