Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

çok geçmiş olsun, şikayetiniz neydi acaba? endoskopi için
Bir lokma yemek veya bir yudum su içmek bile tüm vücudumu iflas ettirmiş gibi tıkıyordu
Haftanın 5-6 günü de ishal olarak geçiriyordum (üzerinize afiyet)
Netice olarak "Grade 2" dendi
Karaciğer normalde en fazla 14 cm olması gerekiyormuş
Bende 16 cm + yağlanma çıktı
Normalde yapması gereken işlevi yapamaz duruma gelmiş
Kızartma, yağlı, hamur işi, paketli gıdalar, tatlı/şeker, asitli içecekler ve hazır meyve suları
Tamamen yasak, ayda 1 kerelik bile yeme müsadesi yok ( :
5 ay oldu hemen hemen bu saydıklarımdan çatal/kaşık ucuyla dahi olsa yemiyorum/içmiyorum
Karaciğer kendini yenileyen bir organ olmasına rağmen 5 ayda en ufak bir gelişim göstermemiş (geçen ay kontrole gitmiştim)
Bu denli hasar alan karaciğerin yenilense bile toparlanması 1-2 sene alırmış
Sabredeceğiz bakalım ( :

Can sıkıntısından sıradaki hedef olarak kendime çin/kore kısa dramalarını seçtim. Bir iki tanesini izledim, biz One Piece'i boşuna eleştiriyormuşuz. :D
Özür dilerim gODA-sama. :D

Benim salak kardeşim YKS koçluğu denen şeye haftada 2 bin tl verdiriyormuş bizimkilere. Duyunca bir afalladım. Babamın yerinde olsam ana avrad söver verdirmem. Geçen sene de almıştı sanırım ama o aylık 2 bin tarzı bir şeydi.

Koçluk dediği de haftada bir telefonla görüşüyorsun olay o. Hayır dersleri kötü olsa anlayacağım zaten 440 puan yapmıştı sayısalda. Tam dayaklık bizimkiler.

Can sıkıntısından sıradaki hedef olarak kendime çin/kore kısa dramalarını seçtim. Bir iki tanesini izledim, biz One Piece'i boşuna eleştiriyormuşuz. :D
Özür dilerim gODA-sama. :D
Çok kaliteli, dünya çapında k-dramalar da var. Neyi seçtiğinle ilgili biraz.

Oda'ya gOda çekmek için cidden çok böyle vasat, mid şeyler tüketiyor olmak lazım.

Son düzenleme:
Çok kaliteli, dünya çapında k-dramalar da var. Neyi seçtiğinle ilgili biraz.

Oda'ya gOda çekmek için cidden çok böyle vasat, mid şeyler tüketiyor olmak lazım.
Yav şu instagramda çıkan mini dramalar var ya onlar, bi kaç tanesini izledim de yok. Beynim yandı.
Bizim eski Türk dizileri vardı zengin oğlan fakir oğlanın sevgilisini almaya çalışıyo falan. :D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık