Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

ooof of bayağıdır takip edemedim one piece. bir ara tekrar başlamak lazım ama en son nerde kaldığımı bulcam da, başlıcam da tekrar... çok üşeniyorum. ama deli gibi de merak ediyorum. neler olmuştur kim bilir...

Sen en son ne hatırladığını söyle, biz sana bölümü söyleriz.
çok mutlu olurum.

valla sanırım en son vegapunk'ı kaçırmak üzerelerdi, baktılar kimse engel olamıyor Gorosei ekibindeki bi eleman geliyodu. baktı o da yeterli olmuyor, diğerlerini de summon ediyordu sanırım. orada bıraktım muhtemelen...

bu bölümlerin manga değil de dizi olarak bölümleri çıkmış mıdır ki ya.. film gibi izlemeyi manga okumaya hep tercih etmişimdir...

çok mutlu olurum.

valla sanırım en son vegapunk'ı kaçırmak üzerelerdi, baktılar kimse engel olamıyor Gorosei ekibindeki bi eleman geliyodu. baktı o da yeterli olmuyor, diğerlerini de summon ediyordu sanırım. orada bıraktım muhtemelen...

bu bölümlerin manga değil de dizi olarak bölümleri çıkmış mıdır ki ya.. film gibi izlemeyi manga okumaya hep tercih etmişimdir...
Üst mesajdaki bilgi doğru. 1110. bölümde kalmışsın. Anime konusunda bilgim yok.

@Smoker vayy smoker profil fotonu değişmişsin. kaç sene oldu üstünden yaşlandığımı hissettim valla :) ben de bayadır yoktum hiçbir şeyin tadı tuzu yok artık ya okumaya geri mi dönsek op’u tekrardan bilemedim yolun sonu iyi bir yere çıkıyor mu :)

@Smoker vayy smoker profil fotonu değişmişsin. kaç sene oldu üstünden yaşlandığımı hissettim valla :) ben de bayadır yoktum hiçbir şeyin tadı tuzu yok artık ya okumaya geri mi dönsek op’u tekrardan bilemedim yolun sonu iyi bir yere çıkıyor mu :)
16 senedir iki tane avatar kullandım sadece, arada değişiklik yapmak iyidir. Tanrı Vadisi kısımları iyiydi, kendini okuttu. Seri de bitecek diye umuyoruz, Oda "son viraja girdik" dedi, ama bakalım. Forumdaki muhabbetler devam ediyor, dahil olursan belki tat almaya başlarsın bir şeylerden.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık