Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Merhaba, hoşbuldum.
Forumlarda gezerken böyle bir site gördüm ve içeriği merak ettim, oldukça çeşitli ve kaliteli konular konuşulmuş :'D
hoşgeldinn :sapkali:

Dün hem geçici ehliyeti aldım hem de ucu ucuna da olsa pediatri stajını geçtiğim açıklandı. O yüzden tepkim ektedir
ya hocam paparanın alışveriş iznini kapatmışlar içerde param kaldı ehliyette kötü geçmişti acaba senin şans geldikçe benden gidiyormu :ühü:

Bunun dışında görmekten en nefret ettiğim şey, filmlerden ya da dizilerden ekran görüntüsü alıp o sahnede konuşulmayan saçma sapan replikleri sanki söyleniyormuş gibi resme yazmaları. Manga panellerine yapan da çok, gerçekte yazan şeyi silip arabesk, melankolik sözler yazıyorlar. İnstagram, Tumblr gibi yerlerde binlerce kez paylaşılıyor bir de onlar. Damardan girdi abi.

Bunun dışında görmekten en nefret ettiğim şey, filmlerden ya da dizilerden ekran görüntüsü alıp o sahnede konuşulmayan saçma sapan replikleri sanki söyleniyormuş gibi resme yazmaları. Manga panellerine yapan da çok, gerçekte yazan şeyi silip arabesk, melankolik sözler yazıyorlar. İnstagram, Tumblr gibi yerlerde binlerce kez paylaşılıyor bir de onlar. Damardan girdi abi.
Ne yazıkki herşeyi biliyorlarmış gibi görünmeyi çok seviyorlar.
Hesaba aktarım yapamıyor musun? Şahsen ben ilk bu papara sahibinin haberleri çıktığı gibi direkt tüm parayı çektim
Direk herhangibir ödeme yapamıyoruz elektronik olarak.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık