Hahah kingdom a japonya demişim şimdi farkettimVagabond kingdom tarzı eski Japonya'da geçen bir manga önerirmisiziniz

Hahah kingdom a japonya demişim şimdi farkettimVagabond kingdom tarzı eski Japonya'da geçen bir manga önerirmisiziniz
Söylediği kadar cafe ye gidiyorsa haklılık payı var. Sonlara doğru biraz boş yapmış ama.Umut Sarıkaya karikatürü geldi aklıma ama küfürlü olduğu için atamayacağım :S
Blade of the Immortal.Vagabond kingdom tarzı eski Japonya'da geçen bir manga önerirmisiziniz
Bir yerde küçük adamların (Roger, WB, Garp, Kaido) büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş (Xebec) batıyor demektir.
50. Bölümlerdeyim gerçekten tam istediğim tarzda bir manga fakat hassas kişiler okursa kafayı sıyırabilir çok manyak sahneler var okurken acaba yanlışmı gördüm diye tekrar bakıyorum kol ameliyat sahnesi falan çok iyidi bugün bitiririm herhalde , Hocam tekrar önerin için teşekkür ederimShigurui mangasına bakabilirsin.
50. Bölümlerdeyim gerçekten tam istediğim tarzda bir manga fakat hassas kişiler okursa kafayı sıyırabilir çok manyak sahneler var okurken acaba yanlışmı gördüm diye tekrar bakıyorum kol ameliyat sahnesi falan çok iyidi bugün bitiririm herhalde , Hocam tekrar önerin için teşekkür ederim
Görürsen üstüne binmeyi denesene :d
Sağda solda, 10 olmasını umduğu 7'lik serileri öneriyor. Hayatta da insanlara olduklarından fazla değer atfetmemesi dileğiyle.
Görürsen üstüne binmeyi denesene :d
Bu kadar ettiğini anlarlarsa 50 defa söker takarlar.Görürsen üstüne binmeyi denesene :d