Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Birinden hoşlanmıyorsan kardeş sen yoluna ben yoluma der sonra görmezden gelirsin. İki laf da belki sen konuştuktan sonra o konuşur cevap vermez yoluna bakarsın.

@Smoker yaşlandıkça tahammül seviyesi azalan birine dönüyorsun bu yaptıklarına hiç gerek yok. Hadi kuroro banlanmış da diğerlerinin niye hesapları tamamen siliniyor ? Bu tepkilere gerek var mı o kadar mı umursuyorsun insanların yazdıklarını.

Birinden hoşlanmıyorsan kardeş sen yoluna ben yoluma der sonra görmezden gelirsin. İki laf da belki sen konuştuktan sonra o konuşur cevap vermez yoluna bakarsın.

@Smoker yaşlandıkça tahammül seviyesi azalan birine dönüyorsun bu yaptıklarına hiç gerek yok. Hadi kuroro banlanmış da diğerlerinin niye hesapları tamamen siliniyor ? Bu tepkilere gerek var mı o kadar mı umursuyorsun insanların yazdıklarını.
Olay nedir abi?

Dün Kuroro ile gereksiz bir muhabbet dönmüş sonra adamın birine banlanması gerekecek kadar ağır bir mesaj atmış. Kuroro banlanmış. Keko da Kuroro banlanınca faşizm ile ilgili bir video linki atmış onun hesap silinmiş, inari de galiba hesabı silinmiş ama neden bilmiyorum.

İnsanların banlanmalarıyla yada banlanmakla ilgili problemim yok ama hesap silme vesaire çok ağır şeyler bunlara gerek yok. Bir bagaj var galiba karşılıklı bir hoşlanmama durumu var o yüzden oluyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık