Geçmiş olsun.Sabah bi kalktım yüzüm şişmiş. Hayır normal, küçük bir şişlik de değil. Doktora falan gittim ilaç yazdılar. Evde şu tip dolaşıyorum.
![]()

Geçmiş olsun da araba hiç mi ötmedi. Ya da direksiyon hocan hiç mi fark etmedi kemer takmadığını@Mihawk @Ölüm cerrahı abi kalmışım ama kalma sebebim emniyet kemeri takmamammış az daha sallasalarmış bare![]()
madem kemer takmadım niye yarım saat araba sürdüyosun bana özel şöförünmüyüm ben senin ya![]()
@Mihawk @Ölüm cerrahı abi kalmışım ama kalma sebebim emniyet kemeri takmamammış az daha sallasalarmış bare![]()
madem kemer takmadım niye yarım saat araba sürdüyosun bana özel şöförünmüyüm ben senin ya![]()
Taktığıma eminim abi öter zaten takmasam direk indirirdi mantıken :/Takmadın mı?
Bende onu düşünüyorumda acaba heycandan farkmı etmedim diyede öter illa sesi gelirdi yani hadi takmasam öyle yola çıksam hocadamı farketmedi parkur boyuGeçmiş olsun da araba hiç mi ötmedi. Ya da direksiyon hocan hiç mi fark etmedi kemer takmadığını
Taktığıma eminim abi öter zaten takmasam direk indirirdi mantıken :/
Bende onu düşünüyorumda acaba heycandan farkmı etmedim diyede öter illa sesi gelirdi yani hadi takmasam öyle yola çıksam hocadamı farketmedi parkur boyu
Bare sinyal vermedin şurda diye sallasaymış inandırıcı bir sebep olurdu bidaki sınavda susucam hiçbişi demicem kimseye.
Hallederim abi ya komik bir anı olarak kalır artık nabalımEn azından heyecanı attın üzerinden. Sonraki sınavda halledersin.