Cidden in dedin mi sınırları zorlamışsın bir tık. Ben aldım çok şükür bu sefer bayağı iyi gözetmenler geldi şanslıydım kendi adımaEvet ama yanımdaki kadın kuruldu bana biraz şişman aynayı goremoudum in aşa dedim ona bi ters baktı...
Cidden in dedin mi sınırları zorlamışsın bir tık. Ben aldım çok şükür bu sefer bayağı iyi gözetmenler geldi şanslıydım kendi adımaEvet ama yanımdaki kadın kuruldu bana biraz şişman aynayı goremoudum in aşa dedim ona bi ters baktı...
Abi hafif stres var zaten aynayı göremezsem lastik sarı çizgidemi değilmi göremem yani.Cidden in aşağıya dedin mi kadına? Haha.
Güle güle kullan hocam umarım açıklarlar bende geçmişimdirde sanmıyorum hiç.Cidden in dedin mi sınırları zorlamışsın bir tık. Ben aldım çok şükür bu sefer bayağı iyi gözetmenler geldi şanslıydım kendi adıma
Cidden in dedin mi sınırları zorlamışsın bir tık. Ben aldım çok şükür bu sefer bayağı iyi gözetmenler geldi şanslıydım kendi adıma
Güle güle kullan hocam umarım açıklarlar bende geçmişimdirde sanmıyorum hiç.
Kalırsam o ablanın evine galaxsy impact atmayı planlıyorum cidden hatam yok gibiydi çünkü üzülürüm.Hayırlı olsun.
Umarım geçersin.
Koltuğu geriye çeker, zaten arka koltuktakilerin inmesi gerekiyor o an. Park yerlerinde bulunan müfettişler komisyon üyelerini de denetliyor.Sağ aynayı göremeden nası park yapcam.
Sınav esnasında herhangi bir anda seni aşağı indirip direksiyona kurs hocanı geçirmedilerse geçmişsindir.Kalırsam o ablanın evine galaxsy impact atmayı planlıyorum cidden hatam yok gibiydi çünkü üzülürüm.
Abla biraz fazla yer kaplıyor koltuğu çektiydi geri ztn.Koltuğu geriye çeker, zaten arka koltuktakilerin inmesi gerekiyor o an. Park yerlerinde bulunan müfettişler komisyon üyelerini de denetliyor.
Bilmiorum içimde kötü bir his var ama.Sınav esnasında herhangi bir anda seni aşağı indirip direksiyona kurs hocanı geçirmedilerse geçmişsindir.