Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Ahh ahh, Tobi Obitodur diyen herkesi güzel güzel banladiğim günler.
Sadece kişiye hakaret ya da keyfim ban sebebi oluyordu, insanlar sevmedikleri karakter, manga ka vs ne gelirse rahatça içini döküyordu.

Neyse o güzel günleri mutlulukla yad ediyorum.

Okuduklarım üzerine Smoker'ı haklı görüyorum. Ayrıca mesajları okurken bile görüntüler beni aşırı rahatsız etti, gözüme ilişmesin diye sayfanın dışına çıkararak mesajları okudum. beni bu derece rahatsız eden görüntülerin muhatabını nasıl etkilediği siz düşünün. duygusal bakmayın, olana düz bakın net görülür.

Ahh ahh, Tobi Obitodur diyen herkesi güzel güzel banladiğim günler.
Sadece kişiye hakaret ya da keyfim ban sebebi oluyordu, insanlar sevmedikleri karakter, manga ka vs ne gelirse rahatça içini döküyordu.

Neyse o güzel günleri mutlulukla yad ediyorum.
saçmaydı, karşı da çıkardım. ayrıca şimdi yöneticilerden biri "canım istedi" diye seni banlasa acaba nasıl hissettirir 😂

doğum günü listesinden gördüm şimdi, doğum günün kutlu olsun ismail.

Okuduklarım üzerine Smoker'ı haklı görüyorum. Ayrıca mesajları okurken bile görüntüler beni aşırı rahatsız etti, gözüme ilişmesin diye sayfanın dışına çıkararak mesajları okudum. beni bu derece rahatsız eden görüntülerin muhatabını nasıl etkilediği siz düşünün. duygusal bakmayın, olana düz bakın net görülür.

saçmaydı, karşı da çıkardım. ayrıca şimdi yöneticilerden biri "canım istedi" diye seni banlasa acaba nasıl hissettirir 😂
Şahsen ben yönetici olsam Karasakala karasalak diyene 2+2 yıl ban verirdim ama neyse ki yönetici değilim.

doğum günü listesinden gördüm şimdi, doğum günün kutlu olsun ismail.
Hahahaha yahu benim 20 kez banlandigim yerler var.
O kadar duygusal bakmadan gene gidip üye olduğum sövmeye devam ettiğim yerler de oldu.

Teşekkürler sağolasın adil.

Canım istedi biraz komik oldu ama, böyle çok çocuksa davrananlari çok banladigim olmuştur. Ya da mantıksız işlerle gelip kafa yoranlari.

Hahahaha yahu benim 20 kez banlandigim yerler var.
O kadar duygusal bakmadan gene gidip üye olduğum sövmeye devam ettiğim yerler de oldu.

Teşekkürler sağolasın adil.

Canım istedi biraz komik oldu ama, böyle çok çocuksa davrananlari çok banladigim olmuştur. Ya da mantıksız işlerle gelip kafa yoranlari.
Senin bir tane süpermod vardı, herkesi bir konuya toplayıp gaza getirip topluca sana banlama listesi hazırlıyordu.
Smokerin öyle bir şansı yok. Kendi tek tek üye bulmak zorunda kalıyor. :D

Senin bir tane süpermod vardı, herkesi bir konuya toplayıp gaza getirip topluca sana banlama listesi hazırlıyordu.
Smokerin öyle bir şansı yok. Kendi tek tek üye bulmak zorunda kalıyor. :D
Ya Celeb ya da Barbar'dı... Naruto ve Opçuları birbirlerine düşürmüştü sanırım.

Bu arada, bu forumda şeriatçı, cumhuriyet düşmanı adam banlanmadı. Şu banların, silinen üyeliklerin hiçbir hakkı yanı yok.

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 15, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık