Geçen toprak yoldan geçerken az daha yatacaktım, sen buz diyonBering Boğazından geç kışın.
Geçen toprak yoldan geçerken az daha yatacaktım, sen buz diyonBering Boğazından geç kışın.
Benim olduğum yer çok sakin, kasaba bile denemez. O yüzden trafik falan hiç yormuyor. Biraz da bu sakinliği sıktı aslında beni, İstanbul'a alıştıktan sonra.Sakin mi peki orası? Trafik vs. yoruyor mu?
Acele edemem ya, Eylül'de gelecektim oraya. Sen nereyi gezeceksin? Belki burada denkleşiriz.Acele etmen lazım yakında büyük Amerika turuna çıkacağım, sonra da cenned vatana dönüş var
Denizli’ye bekliyorum bakEkim'de belki.
Takip ediyorum hikayelerdenYakında daha da şekil olacak, beni takip etmeye devam edin
Zor o, yetişemezsin. Amerikayi neredeyse komple turluycam işte baştan sonaAcele edemem ya, Eylül'de gelecektim oraya. Sen nereyi gezeceksin? Belki burada denkleşiriz.
Beğen, yorum yap, paylaşTakip ediyorum hikayelerden
D.C., Baltimore veya Philadelphia'ya yolun düşerse yazıver.Zor o, yetişemezsin. Amerikayi neredeyse komple turluycam işte baştan sona
Baltimore'dan geçicem, Phili ve DC de rotamim üstünde, haberlesiriz o zamanD.C., Baltimore veya Philadelphia'ya yolun düşerse yazıver.
Babası o babasıTeach'ın kayıp abisi.
Filmi izlemiş miydiniz ? Bana epey heyecanlı gelmişti.
Soda'dan bilgi geldi abisi abisiBabası o babası![]()