Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Abi ayt den önce hiç bişi bilmiyomuşum gibi hissediyorum koydum kahveyi tüm derslerin ful tekrar videolarına çalışıcam sınava kadar ne illet bişiy şu sınavlar ya

Bekçilik sınavı için sivasa gitmiştim yanımda otobüs param haricinde hiçbir şey yoktu yaptığımız işi ciddiye almalıyız sınav bu dalgaya almaya gelmez.
Bu sınavlara dijital saat falan götürülmüyor ya, epey zaman önce bir sınava gitmiştim. :)

Okulun önünde dikiliyorum. Dedim herhalde içeri alıyorlar, vakit geldi. Polisler kontrol ettiler sınıfa girdim.

Meğerse sınav görevlisi zannedip almışlar, o kadar erken gitmişim. Fark edince karga tulumba çıkarmışlardı, az kaldı sınavı iptal ettiriyordum. :)

Bu sınavlara dijital saat falan götürülmüyor ya, epey zaman önce bir sınava gitmiştim. :)

Okulun önünde dikiliyorum. Dedim herhalde içeri alıyorlar, vakit geldi. Polisler kontrol ettiler sınıfa girdim.

Meğerse sınav görevlisi zannedip almışlar, o kadar erken gitmişim. Fark edince karga tulumba çıkarmışlardı, az kaldı sınavı iptal ettiriyordum. :)
Güldüm😂😂😂

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık