Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Anasını satıyım, uzun süredir iş için Macbook kullanıyorum bari oyun oynayayım can sıkıntım gitsin, bi de oyun geliştirmeye başlayayım diye güzel tasarımlı ve iyi donanımlı bir Windows laptop baktım. Razer Blade 16, 160k'dan başlıyor ve 400k'ya kadar çıkıyor. Yuh ya, vazgeçtim geliştirmeyeceğim de oynamayacağım da oyun falan.

Anasını satıyım, uzun süredir iş için Macbook kullanıyorum bari oyun oynayayım can sıkıntım gitsin, bi de oyun geliştirmeye başlayayım diye güzel tasarımlı ve iyi donanımlı bir Windows laptop baktım. Razer Blade 16, 160k'dan başlıyor ve 400k'ya kadar çıkıyor. Yuh ya, vazgeçtim geliştirmeyeceğim de oynamayacağım da oyun falan.
Bu fiyatlarla oyun oynamanın en sürdürülebilir (?) Yolu eğer yurtdışından çözme ihtimalin varsa ps5 veya benzeri bir cihaz almak. Yoksa iyi bilgisayar fiyatları çok uçuk durumda

Bu fiyatlarla oyun oynamanın en sürdürülebilir (?) Yolu eğer yurtdışından çözme ihtimalin varsa ps5 veya benzeri bir cihaz almak. Yoksa iyi bilgisayar fiyatları çok uçuk durumda
Öyle valla, masaüstü sevmem ama velev ki karar verdim diyelim ekran kartı fiyatları almış başını gitmiş.
Normalde farklı markadan %30 daha ucuza alınır ama işte tasarımsal takıntısı olan biri için hiç cazip gelmiyor.
Ya birkaç haftalığına tatil için yurtdışına çıkıp burada 300k olan bilgisayarı 2k-2.5k $'a alıp geleceğiz ya da içten içe beddua etmeye devam edeceğiz. :D
Zamanında DH'de şu yorumu yazan kişi şu an ne düşünüyordur acaba? :D

400 bine 2.el tofaş bulabilirsin bu arada o fiyat neymiş öyle.bilgisayar piyasasından hiç haberim olmadığından şaşırdım.

Not:bir baktım da tofaş'tan daha iyi arabalarda alabiliyorsun bu arada.

Son düzenleme:
  • Haha
Tepkiler: Sid
Öyle valla, masaüstü sevmem ama velev ki karar verdim diyelim ekran kartı fiyatları almış başını gitmiş.
Normalde farklı markadan %30 daha ucuza alınır ama işte tasarımsal takıntısı olan biri için hiç cazip gelmiyor.
Ya birkaç haftalığına tatil için yurtdışına çıkıp burada 300k olan bilgisayarı 2k-2.5k $'a alıp geleceğiz ya da içten içe beddua etmeye devam edeceğiz. :D
Zamanında DH'de şu yorumu yazan kişi şu an ne düşünüyordur acaba? :D

300klık makine ile yörüngeye uydu yerleştirmeyeceksen pek gereği yok 🤔

300klık makine ile yörüngeye uydu yerleştirmeyeceksen pek gereği yok 🤔
Oyun geliştirmeyi de planlıyordum o yüzden ki aslında durumu kötü yapan şey 300k'lık bilgisayarların öyle "en üst seviye, atom parçalayacak kadar süper über" olmaması.
Vergi & dolar kuru & fırsatçılık yüzünden fiyatların aşırı şişirilmiş olmasından başka bir şey değil.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık