Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

İlk fırsatta kesinlikle deneyeceğim. Başka yemek ve içecek denedin mi ? Teşekkür ederim önerin için. :rolleyes:
Gyōzalarını beğenmedim ama o da otantikti. Takoyakileri güzeldi. Başka bir şey denemedim maalesef. Düz limonata içtim yanında. İçkiler pahalı geldi. Sushilerinin idare eder olduğunu söyledi arkadaşlarım. Çok lezzetli yemekler hazırlıyor değiller ama çok çeşit var ve hepsi orijinal tarifler, o yüzden iyi bir yer.

Dörtlük depremi Bursa'dan hissetmeyi garipsemiştim bir on saniye falan bizim buraları da hafiften sallayan 6'lık depremmiş demek ki. İstanbul'da yaşayan adamın psikolojiyi bir iki saniyeliğine sağlam sarsmıştır. Sarsıntı başlarında devamı ne kadar şiddetli gelecek endişesi çok leş bir duygu. Allah beterini yaşatmasın, geçmiş olsun.

Dörtlük depremi Bursa'dan hissetmeyi garipsemiştim bir on saniye falan bizim buraları da hafiften sallayan 6'lık depremmiş demek ki. İstanbul'da yaşayan adamın psikolojiyi bir iki saniyeliğine sağlam sarsmıştır. Sarsıntı başlarında devamı ne kadar şiddetli gelecek endişesi çok leş bir duygu. Allah beterini yaşatmasın, geçmiş olsun.
4’ü biz gaziosmanpaşa ist’ten hissetmedik sen nasıl hissettin? yüksekte mi oturuyorsun

Eyüpte oturuyorum ben. Biz de hissettik baya. Sen nasıl hissetmedin. Yakın oturuyoruz aslında.

Silivriye yakın yerler çok daha kötü hissetmiş o ayrı.
annem ve arkadaşı da vardı evde, kimse hissetmedi 4’ü.

kardeşim arabayla eyüp’ten gaziosmanpaşa ya yarım saatte çıkamadı . gop dediğimde meydan falan değil yıldıztabya ya gelmeden hemen. millet sokağa dökülmüş.

Eyüpte oturuyorum ben. Biz de hissettik baya. Sen nasıl hissetmedin. Yakın oturuyoruz aslında.

Silivriye yakın yerler çok daha kötü hissetmiş o ayrı.
annem ve arkadaşı da vardı evde, kimse hissetmedi 4’ü.

kardeşim arabayla eyüp’ten gaziosmanpaşa ya yarım saatte çıkamadı . gop dediğimde meydan falan değil yıldıztabya ya gelmeden hemen. millet sokağa dökülmüş.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 6, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık