Kenshiro Dün 22:38 da #801 Ölüm cerrahı dedi ki: Her gün farklı bir gif le geliyor. O kadar çok çizgi film-çizgi romana nasıl hakim aklım almıyor doğrusu Genişletmek için tıkla ... JLA/Avengers oku her şeyi öğreniyorsun. Gizli İçerik
Ölüm cerrahı dedi ki: Her gün farklı bir gif le geliyor. O kadar çok çizgi film-çizgi romana nasıl hakim aklım almıyor doğrusu Genişletmek için tıkla ... JLA/Avengers oku her şeyi öğreniyorsun. Gizli İçerik
Sesshomaru Dün 23:24 da #802 Keepr dedi ki: Beynimi kapatıp izleyebileceğim akıcı aksiyon filmi önerisi lazım. Çıkar mı çok bilinmedik "underrated" film önerecek bir kahraman? Genişletmek için tıkla ... Raid izlememiş ise öneririm. Düz aksiyon, durmuyor.
Keepr dedi ki: Beynimi kapatıp izleyebileceğim akıcı aksiyon filmi önerisi lazım. Çıkar mı çok bilinmedik "underrated" film önerecek bir kahraman? Genişletmek için tıkla ... Raid izlememiş ise öneririm. Düz aksiyon, durmuyor.
Keepr Dün 23:37 da #803 Sesshomaru dedi ki: Raid izlememiş ise öneririm. Düz aksiyon, durmuyor. Genişletmek için tıkla ... İzlicem. İnş dediğin gibidir.
Sesshomaru dedi ki: Raid izlememiş ise öneririm. Düz aksiyon, durmuyor. Genişletmek için tıkla ... İzlicem. İnş dediğin gibidir.
Berkay Bugün 00:36 #804 @Onibi Taksim'de Udonya diye bir mekan var, gitmediysen çok otantik Japon yemekleri yapıyor. Katsukaresini beğendim.
@Onibi Taksim'de Udonya diye bir mekan var, gitmediysen çok otantik Japon yemekleri yapıyor. Katsukaresini beğendim.
Onibi Bugün 07:40 #805 Berkay dedi ki: @Onibi Taksim'de Udonya diye bir mekan var, gitmediysen çok otantik Japon yemekleri yapıyor. Katsukaresini beğendim. Genişletmek için tıkla ... İlk fırsatta kesinlikle deneyeceğim. Başka yemek ve içecek denedin mi ? Teşekkür ederim önerin için.
Berkay dedi ki: @Onibi Taksim'de Udonya diye bir mekan var, gitmediysen çok otantik Japon yemekleri yapıyor. Katsukaresini beğendim. Genişletmek için tıkla ... İlk fırsatta kesinlikle deneyeceğim. Başka yemek ve içecek denedin mi ? Teşekkür ederim önerin için.