Okudum onu ya, guzeldiOkumadıysan Noblesse okuyabilirsin.

Okudum onu ya, guzeldiOkumadıysan Noblesse okuyabilirsin.
Onu 150 bölüm kadar okuyup saldım.@kekomancer Önereceğin böyle shounen benzeri bitmiş manhwa var mı? God of high-school başlayım diyordum O nasıl biliyor musun?
Haftalık takip etmek istemiyorum zaten ya, girip bitirebilecegim bir şeyler olsun. Legend of Northern blade'e bakayım o zaman saol.Onu 150 bölüm kadar okuyup saldım.
Bitmişlerden bir tek legend of northern blade var, aç oku diyebileceğim. Diğerleri baya çerezlik işler. Devam eden serilerde de sezon araları uzun. Birkaç iş dışında haftalık takip edebileceğin kaliteye sahip olan az.
Bakalım avatar revize ettirecek miHaftalık takip etmek istemiyorum zaten ya, girip bitirebilecegim bir şeyler olsun. Legend of Northern blade'e bakayım o zaman saol.
Çok beğensem de üşenmeden yeni avatar yapmam çok düşük ihtimal ya, revize ettirirse baya baya beğenmişimdir.Bakalım avatar revize ettirecek mi
İyi okumalar..
Yav boş ver manhwaları hocam. Gel bande dessinée oku.@kekomancer Önereceğin böyle shounen benzeri bitmiş manhwa var mı? God of high-school başlayım diyordum O nasıl biliyor musun?
Bu fazla kaliteli, biraz kafa yormadan okumalık akan bir şeyler arıyorumYav boş ver manhwaları hocam. Gel bande dessinée oku.
![]()