Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

o ölüm olsa bence daha güzel olabilirdi . çünkü serinin tonlarına böyle şeyler yakışıyor. babanın en başta kurtarmaya çalıştığı kişinin sonunda ölen kişi olması gibi şeyler .

jack lacy’nin oyunculuğa bir şey diyemem ama hikayesi tutmadı beni . adam 6 bölüm boyunca upgrade oda diye dolaştı :D ben izlerken yoruldum. daddario’nun yaşadığı çıkmaz daha etkileyiciydi .

ikinci sezon her anlamda mükemmeldi. tanya nın öleceğinin spoilerını yememe rağmen yine de ölüm anı şok etmeyi başarmıştı. ikinci sezon abraham murray biraz hikaye olarak harcandı bence ama ona da en fazla zamparalık hikayesi yazarlardı hali hazırda yeterince seks vardı sezonda. o yüzden bütün kulvarlarda başarılıydı 2. sezon.

victoria ratliff’in olayı ise bambaşka. ya anında seversin ya da asla sevmezsin. ben zaten dedim hikayesi yoktu ona rağmen eğlendirdi beni. rick le eşit şartlar altında yarışmasına imkanı olmadı kraliçemin
Yine de bu kadar kalabalık kadroyu oynatabilmek büyük beceri işi. Totalde başarılı bir dizi oldu.

konsept bence şahane. bu konsepte güzel cast’ı da dayayınca otomatikman izlenebilir oluyor.
Daha başlarken 3 sezon onaylı anlaşmayla başladılar sezona. Ben 4.sezonu merak ediyorum aslında. Daha sürprizli olacak gibi sanki. Haziran gibi çekimlere başlarlar. Bakalım yeni oyuncular kim olacak.

Dark Winds’in son sezonunu izliyorum şu an. Ödüm kopuyor 3.sezonda. Bu da sağlam dizi. Robert Redford, George R.R.Martin ve başrol Zahn McClarnon yapımcılar. Hatta son sezonun ilk bölümünde ikisi de birkaç dakika rol alıyor. Hücrede satranç oynuyorlar.

Daha başlarken 3 sezon onaylı anlaşmayla başladılar sezona. Ben 4.sezonu merak ediyorum aslında. Daha sürprizli olacak gibi sanki. Haziran gibi çekimlere başlarlar. Bakalım yeni oyuncular kim olacak.

Dark Winds’in son sezonunu izliyorum şu an. Ödüm kopuyor 3.sezonda. Bu da sağlam dizi. Robert Redford, George R.R.Martin ve başrol Zahn McClarnon yapımcılar. Hatta son sezonun ilk bölümünde ikisi de birkaç dakika rol alıyor. Hücrede satranç oynuyorlar.
bu dizi baya tuttu ve her sezon sıfırlandığı için bence birkaç sezon daha izleyebiliriz.
bir safari macerası çok iyi olurdu bence ama çok maliyetli olur herhalde.

tv plus’ta varmış son bir aydır boşa para veriyorum gibi bir şey belki bakarım ama dedektif hikayeleri beni genelde sarmıyor. bende suan mad men 3. sezondayım. onla paralel curb your enthusiasm, atlanta,
ramy falan hangisini paralel götürsem diyordum . komedi sevmem ama bunlara bir şans verilebilir sitcom gibi değiller çünkü.

bu dizi baya tuttu ve her sezon sıfırlandığı için bence birkaç sezon daha izleyebiliriz.
bir safari macerası çok iyi olurdu bence ama çok maliyetli olur herhalde.

tv plus’ta varmış son bir aydır boşa para veriyorum gibi bir şey belki bakarım ama dedektif hikayeleri beni genelde sarmıyor. bende suan mad men 3. sezondayım. onla paralel curb your enthusiasm, atlanta,
ramy falan hangisini paralel götürsem diyordum . komedi sevmem ama bunlara bir şans verilebilir sitcom gibi değiller çünkü.
Dark Winds polisiyeden ziyade psikolojik gerilim. Hatta en iyilerinden diyebilirim.

Monsieur Spade de var galiba TV Plus’ta. Clive Oven var. Enteresan bir dizi.

Dark Winds polisiyeden ziyade psikolojik gerilim. Hatta en iyilerinden diyebilirim.

Monsieur Spade de var galiba TV Plus’ta. Clive Oven var. Enteresan bir dizi.
dark winds daha çok ilgimi çekti :D Fargo’daki keko kızılderili nasıl başrol olmuş o adam anasının karnından yan rol olarak çıkmış ya

dark winds daha çok ilgimi çekti :D Fargo’daki keko kızılderili nasıl başrol olmuş o adam anasının karnından yan rol olarak çıkmış ya
Sen Hanzee Dent’e keko mu diyorsun. Adam daha sonra oynadığı Westworld’ın en iyi oyuncusu seçildi. Oynarken evinde kaza geçirdi diye dizi çekimleri aylarca durduruldu. Oynadığı yapımları güzelleştiren adamlardan. Ben ne oynarsa izlerim.

Sen Hanzee Dent’e keko mu diyorsun. Adam daha sonra oynadığı Westworld’ın en iyi oyuncusu seçildi. Oynarken evinde kaza geçirdi diye dizi çekimleri aylarca durduruldu. Oynadığı yapımları güzelleştiren adamlardan. Ben ne oynarsa izlerim.
fargo’da izledim sadece ve hep o şekilde yan karakter olarak kafamda oturdu :D

mcdonald’s bence bambaşka kulvarda hepsinden. big mac’in farklı bir tadı var. ercan’la burger yiyelim’le kıyaslamam . hatta dünyanın en iyi burgercisi elimin altında olsa sürekli arada bir yine mcdonald’s akar..

butik burger furyasının da biraz tıraş olduğunu düşünüyorum . istanbul’da öneriye açığım
Kadıköy'de arkadaşlarla gitmiştik, 2bites diye bir yer. Hamburgere 570, içeceğe de 80-90 civarı ödemiştik. Güzeldi, hoştu ama hamburger yiyeceksem burger yiyelimi tercih ederim ben de. Hem hamburgeri yapay hissettirmiyor hem de patatesleri güzel. Fiyat olarak da bütçeyi o kadar zorlamıyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 5)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık