Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Ben bu ikisinden de yemiyorum genel olarak burger fast food yemiyorum artık.Çok canım isterse de şu türk burgercilerden yiyorum.Burger yiyelim güzel et tadı alıyorsun kasap eti hissi veriyor.Ercan Burger de biraz düz lezzetsiz gibi ama yine bunlara on basar.Mc Donalds Burger King türkiye şubelerinde ben artık et yerine etimsi şeyler yediğimize eminim.
mcdonald’s bence bambaşka kulvarda hepsinden. big mac’in farklı bir tadı var. ercan’la burger yiyelim’le kıyaslamam . hatta dünyanın en iyi burgercisi elimin altında olsa sürekli arada bir yine mcdonald’s akar..

butik burger furyasının da biraz tıraş olduğunu düşünüyorum . istanbul’da öneriye açığım

ben buna cevap verdiğime eminim mesaj nereye gitti ki 🤔 detaylı yorumunuzu bekliyorum o zaman
Belki bana yazdığın için siliniyordur, bilemedim :)

Bana sönük geldi biraz final. Söylediğin bir nevi doğru çıktı sayılır. Bu sefer o uçağa 2 ölü yüklendi. Masajcı kadın da hayal kırıklığı oldu. Ailenin durumu da üstü kapalı kaldı. Sam Rockwell’in son 4 bölümde katılması bile kurtaramadı finali bence.

Belki bana yazdığın için siliniyordur, bilemedim :)

Bana sönük geldi biraz final. Söylediğin bir nevi doğru çıktı sayılır. Bu sefer o uçağa 2 ölü yüklendi. Masajcı kadın da hayal kırıklığı oldu. Ailenin durumu da üstü kapalı kaldı. Sam Rockwell’in son 4 bölümde katılması bile kurtaramadı finali bence.

ben daha detaylı yazıcam biraz kafanı açayım.

dediğim çıktı ama çok kör göze parmaktı zaten. chelsea en az 3-4 kere bunun imâsını yaptı.

aynı şekilde mesela belinda tanya’nın dediğinin birebir aynısını dedi. biz zaten anlamıştık tanya’ya dönüştüğünü ama ısrarla kafamıza vura vura söylediler. çok amatörce şeyler bunlar.

su jason isaacs’ın oynadığı karakter faciaydı. adam 8 bölüm boyunca final hariç aynı gezdi . hiçbir gidiş geliş klasik senaryo matematiği bile yok. bomboş dolandı . bu tıpkı ilk sezondaki alexandra daddario’nun eşinin 6 bölüm boyunca upgrade oda diye gezinmesi gibiydi .iyi bir oyuncuyu çok kötü harcamışlar.

sezon finalini bende beğenmedim. o senin babandı repliği neydi mesela?????? türk filmi gibiydi . bence tamamen fiyaskoydu o sahne.

sezon finalinin en iyi olayı bence şuydu ,

güvenlik görevlisi korkak biri olduğu için işini dolayısıyla da kızı kaybedecekti . ancak yalnızca anlık bir fırsat doğdu ve o cesaret anını değerlendirerek korkaklığını yenerek istediğini aldı kadının şoförü olup bir nevi yırttı ve muhtemelen kızla da devam edecekler.

son olarak victoria ratliff slayyy :D bu sezonun taşıyıcısıydı. ve bunu kendine yazılmış bir hikaye olmadan yaptı. umarım bir sonraki sezon görürüz . tadı damağımda kaldı. sezonun en komik sahneleri ise rick’teydi . hayatı boyunca beklediği intikam anı en çok güldüğüm şeydi. yine aynı şekilde rick’in şam rockwell ile olan bar diyalogu da iyiydi .

genel puan max 7 çıkar benden sezona. victoria ratlicf olmasa 5/10

ben daha detaylı yazıcam biraz kafanı açayım.

dediğim çıktı ama çok kör göze parmaktı zaten. chelsea en az 3-4 kere bunun imâsını yaptı.

aynı şekilde mesela belinda tanya’nın dediğinin birebir aynısını dedi. biz zaten anlamıştık tanya’ya dönüştüğünü ama ısrarla kafamıza vura vura söylediler. çok amatörce şeyler bunlar.

su jason isaacs’ın oynadığı karakter faciaydı. adam 8 bölüm boyunca final hariç aynı gezdi . hiçbir gidiş geliş klasik senaryo matematiği bile yok. bomboş dolandı . bu tıpkı ilk sezondaki alexandra daddario’nun eşinin 6 bölüm boyunca upgrade oda diye gezinmesi gibiydi .iyi bir oyuncuyu çok kötü harcamışlar.

sezon finalini bende beğenmedim. o senin babandı repliği neydi mesela?????? türk filmi gibiydi . bence tamamen fiyaskoydu o sahne.

sezon finalinin en iyi olayı bence şuydu ,

güvenlik görevlisi korkak biri olduğu için işini dolayısıyla da kızı kaybedecekti . ancak yalnızca anlık bir fırsat doğdu ve o cesaret anını değerlendirerek korkaklığını yenerek istediğini aldı kadının şoförü olup bir nevi yırttı ve muhtemelen kızla da devam edecekler.

son olarak victoria ratliff slayyy :D bu sezonun taşıyıcısıydı. ve bunu kendine yazılmış bir hikaye olmadan yaptı. umarım bir sonraki sezon görürüz . tadı damağımda kaldı. sezonun en komik sahneleri ise rick’teydi . hayatı boyunca beklediği intikam anı en çok güldüğüm şeydi. yine aynı şekilde rick’in şam rockwell ile olan bar diyalogu da iyiydi .

genel puan max 7 çıkar benden sezona. victoria ratlicf olmasa 5/10

İlk sezonda herkes iyiydi ya. Aile zaten otelin sahibiydi. Ben o sezonda en çok Jack Lacy’i beğenmiştim. İkinci daha farklı geldi. Theo James’le başlayıp Jennifer Coolidge ile bitirdim. Son sezonda oyuncular geçidi olmasına rağmen Rick dışında kimsenin bir hikayesi yoktu. Bu sezonun kralı yine de o oldu. Victoria dedin de neye hizmet ettiği bile anlaşılır değildi. Hadi kocası dizi boyunca haplandı da.

İlk sezonda herkes iyiydi ya. Aile zaten otelin sahibiydi. Ben o sezonda en çok Jack Lacy’i beğenmiştim. İkinci daha farklı geldi. Theo James’le başlayıp Jennifer Coolidge ile bitirdim. Son sezonda oyuncular geçidi olmasına rağmen Rick dışında kimsenin bir hikayesi yoktu. Bu sezonun kralı yine de o oldu. Victoria dedin de neye hizmet ettiği bile anlaşılır değildi. Hadi kocası dizi boyunca haplandı da.
o ölüm olsa bence daha güzel olabilirdi . çünkü serinin tonlarına böyle şeyler yakışıyor. babanın en başta kurtarmaya çalıştığı kişinin sonunda ölen kişi olması gibi şeyler .

jack lacy’nin oyunculuğa bir şey diyemem ama hikayesi tutmadı beni . adam 6 bölüm boyunca upgrade oda diye dolaştı :D ben izlerken yoruldum. daddario’nun yaşadığı çıkmaz daha etkileyiciydi .

ikinci sezon her anlamda mükemmeldi. tanya nın öleceğinin spoilerını yememe rağmen yine de ölüm anı şok etmeyi başarmıştı. ikinci sezon abraham murray biraz hikaye olarak harcandı bence ama ona da en fazla zamparalık hikayesi yazarlardı hali hazırda yeterince seks vardı sezonda. o yüzden bütün kulvarlarda başarılıydı 2. sezon.

victoria ratliff’in olayı ise bambaşka. ya anında seversin ya da asla sevmezsin. ben zaten dedim hikayesi yoktu ona rağmen eğlendirdi beni. rick le eşit şartlar altında yarışmasına imkanı olmadı kraliçemin

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 4)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık