Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

avm de döner mi yenir laaa?????

bu devirde en iyisi öyle yapmak. dışarıda yiyeceksen 4-5 tane bildiğim şey var onun dışında çok bildiğimden sapmamaya çalışıyorum . bunlardan biri de avm’de döner yememek :D
Yok bende normalde esnaf lokantası tarzında yerlerde yiyorum döneri köfteyi falan, burada 2-3 yer var fiyat olarak biraz kazık olsa da lezzet olarak üst düzey diyebilirim. Fakat paket servisleri çok yavaş, bazen 1 saat sonra geliyor bunu da söylüyorlar sipariş verirken en iyisi gidip yemek oluyor.

Fakat hiç mi gitmiyorsun AVM'ye? Ne zaman gitsem oturacak yer olmuyor yemek masalarında Samsun Piazza da. :)

O yüzden Burger tarzı şeyleri evde yapmak gerçekten en iyisi şuan. Yakında döneri de kendim yapacam yakın zamanda şunu almayı düşünüyorum. :)

Yok bende normalde esnaf lokantası tarzında yerlerde yiyorum döneri köfteyi falan, burada 2-3 yer var fiyat olarak biraz kazık olsa da lezzet olarak üst düzey diyebilirim. Fakat paket servisleri çok yavaş, bazen 1 saat sonra geliyor bunu da söylüyorlar sipariş verirken en iyisi gidip yemek oluyor.

Fakat hiç mi gitmiyorsun AVM'ye? Ne zaman gitsem oturacak yer olmuyor yemek masalarında Samsun Piazza da. :)

O yüzden Burger tarzı şeyleri evde yapmak gerçekten en iyisi şuan. Yakında döneri de kendim yapacam yakın zamanda şunu almayı düşünüyorum. :)

avm’de tavuk dünyası falan gibi şeyler yok mu döner dışında her şey yenir döner en son yenecek şey avm’de :d

İyi timsah eti pişer burada 😂

mcdonald’s a dönme sebebim. bunun nadir bir şey olduğunu düşünen varsa burger king yerken sadece ete baksın. ben hep denk geldim hiç şaşmıyor.
Ben bu ikisinden de yemiyorum genel olarak burger fast food yemiyorum artık.Çok canım isterse de şu türk burgercilerden yiyorum.Burger yiyelim güzel et tadı alıyorsun kasap eti hissi veriyor.Ercan Burger de biraz düz lezzetsiz gibi ama yine bunlara on basar.Mc Donalds Burger King türkiye şubelerinde ben artık et yerine etimsi şeyler yediğimize eminim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık