aySberg Pazar saat 00:48'de #411 Benim için halen şeker bayramı…Ve öyle de kalmaya devam edecek! Herkesin şeker bayramını kutluyorum. Bol bol el öpün ve şeker toplayın. Çok yemeyin, dişleriniz çürür. Gizli İçerik
Benim için halen şeker bayramı…Ve öyle de kalmaya devam edecek! Herkesin şeker bayramını kutluyorum. Bol bol el öpün ve şeker toplayın. Çok yemeyin, dişleriniz çürür. Gizli İçerik
Nebukadnezar Pazar saat 09:15'de #416 Herkesin bayramı tebrik eder, küçüklerimin gözünden büyüklerimin ellerinden öperim.
Dattebayo..! Pazar saat 09:30'de #419 Cümleten hayırlı bayramlar. Yersiz akrabalarla minimum düzeyde iletişim kurduğunuz keyifli bir tatil olması dileğiyle
Cümleten hayırlı bayramlar. Yersiz akrabalarla minimum düzeyde iletişim kurduğunuz keyifli bir tatil olması dileğiyle
Glorfindel Pazar saat 09:56'de #420 Sevdiklerinizle beraber sağlıkla, afiyetle, huzurlu ve mutlu nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle ramazan bayramımız kutlu olsun.
Sevdiklerinizle beraber sağlıkla, afiyetle, huzurlu ve mutlu nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle ramazan bayramımız kutlu olsun.