Herhangi bir iftar programında dolu konuşan görmedim şu ana kadar,2 dakika sürmüyor bayıyorum..Nihat Hatipoğlu ne kadar boş konuşuyor.
Bir tane akıllı, mantıklı cevabı yok, salla dur.![]()
Herhangi bir iftar programında dolu konuşan görmedim şu ana kadar,2 dakika sürmüyor bayıyorum..Nihat Hatipoğlu ne kadar boş konuşuyor.
Bir tane akıllı, mantıklı cevabı yok, salla dur.![]()
Bu konu mu?@Sakata Gintoki knk bizim bu ankara buluşmasının başlığını bulamıyom. Sen daha hakim gibi olduğundan web dinamiklerine, sana sorayım dedim. Bulabilir misin o başlığı ?
Teşekkür ederimmmm <3Bu konu mu?
[Geyik] - KF Ankara Buluşması
Selamlar KF ahalisi bu konuyu Ankara buluşması için açtım. Gelecek isimler konuya yazarlarsa tarih ve mekan üzerine sözleşebiliriz. Şahsi olarak kafamda tarih olarak gelecek hafta Çarşamba günü var. O zaman gelecek hafta perşembe günü Bahçeli’de buluşalım saat 6:30’ta.www.korsanfan.com
3. sezonun başındayım iyi gidiyor. Ama ilk sezon bence ikinci sezondan daha güzeldi.@Alpamis lost nasıl gidiyor?
bence 2. sezon başından 3. sezon sonuna kadar süper + 5. sezon ilk yarısı süper.3. sezonun başındayım iyi gidiyor. Ama ilk sezon bence ikinci sezondan daha güzeldi.
abi darlamak gibi olmasın ama...Hafıza kaybı.