Öyle bir izlenim aldım senden arada amiral severleri kafanda kızıl elmacı gibi kodluyorsun gibi.Hayır, sağcı olarak nitelendirebileceğim biri değilsin, en azından tanıdığım kadarıyla. Ama örgütlü bir hareketin içinde olmadığını düşünüyorum.
Öyle bir izlenim aldım senden arada amiral severleri kafanda kızıl elmacı gibi kodluyorsun gibi.Hayır, sağcı olarak nitelendirebileceğim biri değilsin, en azından tanıdığım kadarıyla. Ama örgütlü bir hareketin içinde olmadığını düşünüyorum.
Her kızılelmacı amiralci oluyor ama her amiralci kızılelmacı olmuyor. Derin susyurujik gözlemlerin sonunda bu sonuca vardımÖyle bir izlenim aldım senden arada amiral severleri kafanda kızıl elmacı gibi kodluyorsun gibi.
Pika pikaaaa
Tayland’da ki otellerde müşteri memnuniyeti esastır@Giulietta sonunda 4-5. bölümle beraber dizi 2. sezon kalitesini yakaladı. 5. bölüm özellikle baya iyiydi . dizinin en iyi bir iki bölümündendi hatta. parker posey’nin karakteri favorim oldu bu kadar atraksiyon içine girmeyip bu kadar eglendirebilirdi ancak
diziye baya emek harcamışlar çalışanların white lotus rozetleri , white lotus simgeli bornozlar hatta yastıklar falan güzel detaylar hepsi. sadece sektörden biri olarak spa müdürününün otelde misafir gibi konaklaması bundan da kötüsü spadaki antrenörün gelip odada eğlenmesi baya gerçek dısıydı6. bölümde kovulması lazım
![]()
diziyi four seasons ta çekmişler white lotusta zengin oteli zaten four seasons dengi otellerde çalıştım hatta four seasons’ta da çalıştım böyle bir şeyin kabul edilmesi neredeyse imkansız bu segmentteTayland’da ki otellerde müşteri memnuniyeti esastır. Şımarık müşterilerle uğraşmak için çalışanın konforunun da sağlanması gerekiyor demek ki. Bir arkadaşım tatile gittiğinde aynen bu şekilde Tayland’da tatil köyleri demişti.
Ben 2.sezonu çok beğenmiştim. Bakalım 3 onu yakalayacak mı merak ediyorum. Yeni yeni açılıyor dizi.
Arkadaş Koh Samui’de kalmıştı. Fazlası yok eksiği var dizide dediği için söyledim. Personel gece ve gündüz eğlenceleri organize edip, onlarla birlikte eğlenmiş. Özel turlar, yoga ve masaj seansları kişiye özel personeller falan. Pirinç ekimi bile yaptım deyip duruyordu.diziyi four seasons ta çekmişler white lotusta zengin oteli zaten four seasons dengi otellerde çalıştım hatta four seasons’ta da çalıştım böyle bir şeyin kabul edilmesi neredeyse imkansız bu segmentte
şu üçlü sarısın hikayesini güzel bağlarlarsa 2. sezon potansiyeli var. bi de nora’ya sarı saç hiç mi yakışmaz bi insana ya