terapistin ahını aldıJason Isaac, Parker Posey ve Michelle Monaghan da var bu sezonda. Jennifer Coolidge de olsa bayram ederdim ama maalesef..
terapistin ahını aldıJason Isaac, Parker Posey ve Michelle Monaghan da var bu sezonda. Jennifer Coolidge de olsa bayram ederdim ama maalesef..
Sen bu sezonda gör o terapisti.terapistin ahını aldı
Haklısın kusura bakma.Zaten yorumu atan arkadaş 1 sene önce falan çocuk tecavüzcüsü Ensar vakfını savunuyordu,cevap vermek benim hatam.Konu altından polemiğe girmezseniz, rica ettim. Başka yerde tartışın ikili olarak.
Ben öyle içeriklere eleştiri olsa bile girmem hassas konular, ufak bir parodi idi çok ofansif bir şey de yoktu, ama dikkate alıp devam ettirmeyeceğim derken hala mevzumun uzatılması gereksiz oldu.Haklısın kusura bakma.Zaten yorumu atan arkadaş 1 sene önce falan çocuk tecavüzcüsü Ensar vakfını savunuyordu,cevap vermek benim hatam.
Yoğurt, sos, pide yardımıyla dönere daha değişik tat katan bi yemek olabilirmi.iskender kalitesiz döneri nasıl örterim diye düşünülüp bulunmuş hiçbir olayı olmayan abartılmış bir yemektir.
@Montana @William cutting![]()
Savas Cebeci on Instagram: "“Eskiden erkekler daha çok aldatıyor derdik… Şimdi kadınlar da atağa geçti! 😂 Sadakat? Sanırım artık sadece nostaljik filmlerde var… 🎥 #SadakatYok #AldatanAldatana #İlişkilerKomedi #AmanDikkat”"
12K likes, 376 comments - realsavascebeci on January 27, 2025: "“Eskiden erkekler daha çok aldatıyor derdik… Şimdi kadınlar da atağa geçti! 😂 Sadakat? Sanırım artık sadece nostaljik filmlerde var… 🎥 #SadakatYok #AldatanAldatana #İlişkilerKomedi #AmanDikkat”".www.instagram.com