Geçmiş olsun hocam umarım nüksetmezTeşekkür ederim. Şimdilik geçti, tekrar nüksederse uygulayacağım.
Geçmiş olsun hocam umarım nüksetmezTeşekkür ederim. Şimdilik geçti, tekrar nüksederse uygulayacağım.
sende mi tıp okuyordun ?Geçmiş olsun hocam umarım nüksetmez
Evet hocamsende mi tıp okuyordun ?
Eyvallah kanka, sağolasın.Geçmiş olsun kral. Kısa sürede iyileşmen dileğiyle.
Sağolasın hocam. Yanlış hatırlamıyosam sen de tıpçıydın. Etiketleyecektim de nickini death surgeon falan diye hatırladım, çıkmayınca saldım. Düşünecek durumum da yok pek malum :/Geçmiş olsun hocam umarım nüksetmez
@Smoker Aslında mor nick sana yakışmış. Koyumsu Asaletimsi tarz olmuş. tekrar nicklerinize bu tarz değişim yapılır mı? Yeşil Mod yerine Turuncu Mod görelim gibi aslında değişim işe yarar gibi@Millennium Wizard @II. Invictus @KuroroOne piece türkiye fan , one piece bölümleri , türkçe alt yazı , filmler , türkçe manga , lastik çoçuk - Profil bilgileri: Invictus
One piece türkiye fan , one piece fansub , türkçe alt yazı , bölümleri , filmleri , türkçe manga , lastik çoçuk , hardsub , manga spoiler , raw , dvd , one piece downloadweb.archive.org
İki aşık birbirine yazmış sürekli.
bu kadar aktiflikle nasıl ders çalışıyorsun 160 iq falan mısın kardeşimEvet hocam
Estağfurullah hocam. Sınav biteli 1 hafta kadar olduğu için şimdilik rahatım bir tık ondan dolayı aktifliğim çok arttıbu kadar aktiflikle nasıl ders çalışıyorsun 160 iq falan mısın kardeşim
Geçmiş olsun hocam ılık duş iyi gelir. Bol su almaya dikkat et.
Acil servise git iğne vurun