Beklentiyle gidince tatmin etmemiş olabilir, sana yazarBeğenmedim deme çarpılırsın.
Beklentiyle gidince tatmin etmemiş olabilir, sana yazarBeğenmedim deme çarpılırsın.
Kontrolü 15 saniye falan sürecek böyle aptalca bir yalanı ortaya atmak için fazla akıllı duruyordu.@kekomancer
bu
adam
ne
yaşıyor.
![]()
Bilim|tarih|mitoloji on Instagram: "Kuranda Allah’a inanmamanın cezası varmı ?"
7,419 likes, 4,875 comments - sirlarvehakikat on March 10, 2025: "Kuranda Allah’a inanmamanın cezası varmı ?".www.instagram.com
Bu adam popülerleştikçe fikirleri çok değişti. Değişik seviyelere çıkmış. Ama videonun tamamı var mı? Belki cımbızcılık yapmışlardır videodan.@kekomancer
bu
adam
ne
yaşıyor.
![]()
7,419 likes, 4,875 comments - sirlarvehakikat on March 10, 2025: "Kuranda Allah’a inanmamanın cezası varmı ?".www.instagram.com
çok itici herif yaKontrolü 15 saniye falan sürecek böyle aptalca bir yalanı ortaya atmak için fazla akıllı duruyordu.
Kırpılmış video olabilirmi bu.@kekomancer
bu
adam
ne
yaşıyor.
![]()
Yorumlarda video kirpilmis ve gercek videoda dunyada cezasi yok deniyormus. Ama tabi hic tanimadigim icin acip izlemedim. Fakat populer oldukca degismesi de olasi.Bu adam popülerleştikçe fikirleri çok değişti. Değişik seviyelere çıkmış. Ama videonun tamamı var mı? Belki cımbızcılık yapmışlardır videodan.
simülasyon teorisine inanan müslümanYorumlarda video kirpilmis ve gercek videoda dunyada cezasi yok deniyormus. Ama tabi hic tanimadigim icin acip izlemedim. Fakat populer oldukca degismesi de olasi.
Ceza ve ödül sistemi dünyadan ziyade öbür taraf ağırlıklı değil mi zatenYorumlarda video kirpilmis ve gercek videoda dunyada cezasi yok deniyormus. Ama tabi hic tanimadigim icin acip izlemedim. Fakat populer oldukca degismesi de olasi.
komedisinÇok daha kötü.