Instagram en kötü sosyal medya uygulaması olabilir algoritması berbat düzgün bir kitle toplasan bile tutunamıyorsun bir anda tüm etkileşimin yere çakılabiliyor. Yorum sistemi rezalet global TR farksız kitlelerin çoğunluğu biraz geri zekalı okuduğunu anlayamıyor. Ayda 1 çöküyor video oynatıcısı da rezalet. 1 tane iyi şey düşünemiyorum Instagram hakkında. Tiktok nasıldır bilmiyorum ama Instagramdan iyi olmak için iyi bir algoritma yeterli muhtemelen tiktokun en güçlü yanı da bu yoksa yüz binlerce kişi oradan ün kazanmak için çabalamazdı diye düşünüyorum.Bence yok. Ülkede tiktok ilk gündeme geldiği sene çok garip insan tiplemeleri viral olmuştu bu yüzden böyle bi algı kaldı. Hatta instadan daha kolay insanlarla etkileşime geçebiliyorsun tiktokta. Ortak ilgi alanları olan insanlar birbirlerinin keşfetine düşüyor, alakasız tiplemelerle pek muhattap olunmuyor. Benim keşfetim makyaj, cilt bakımı, çizgi romanlar, dans videoları vs dolu. Arkadaşımda hep yemek videosu var bana hiç düşmüyor onlar. Seviyorum tiktoku ya
Son düzenleme: