Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Tiktokun instadan farkı varmıki herkes garip tepki veriyor. (bilmediğimden soruyorum)
Bence yok. Ülkede tiktok ilk gündeme geldiği sene çok garip insan tiplemeleri viral olmuştu bu yüzden böyle bi algı kaldı. Hatta instadan daha kolay insanlarla etkileşime geçebiliyorsun tiktokta. Ortak ilgi alanları olan insanlar birbirlerinin keşfetine düşüyor, alakasız tiplemelerle pek muhattap olunmuyor. Benim keşfetim makyaj, cilt bakımı, çizgi romanlar, dans videoları vs dolu. Arkadaşımda hep yemek videosu var bana hiç düşmüyor onlar. Seviyorum tiktoku ya

Bence yok. Ülkede tiktok ilk gündeme geldiği sene çok garip insan tiplemeleri viral olmuştu bu yüzden böyle bi algı kaldı. Hatta instadan daha kolay insanlarla etkileşime geçebiliyorsun tiktokta. Ortak ilgi alanları olan insanlar birbirlerinin keşfetine düşüyor, alakasız tiplemelerle pek muhattap olunmuyor. Benim keşfetim makyaj, cilt bakımı, çizgi romanlar, dans videoları vs dolu. Arkadaşımda hep yemek videosu var bana hiç düşmüyor onlar. Seviyorum tiktoku ya
ben tiktok kullanmıyorum ama tiktok kullanıp instagram’ın algoritması daha güzel diyene denk gelmedim. instagram bir arkadaşına bir tane video attın mı bu senin ilgi alanınmjs sanıyor anında. tiktok’ta nasıl bilmiyorum tabii

İnstegramın birazdaha gelişmişi ama kullanıcıları yüzünden kötü yorumlar alan bi uygulama dediklerinden anladığım teşekkür ederim açıklama için sınavdan sonra bakarım artık:sapkali:

ben tiktok kullanmıyorum ama tiktok kullanıp instagram’ın algoritması daha güzel diyene denk gelmedim. instagram bir arkadaşına bir tane video attın mı bu senin ilgi alanınmjs sanıyor anında. tiktok’ta nasıl bilmiyorum tabii
Çok garip bi örnek vercem mesela tiktokun ev hanımı kesimi var orda herkes ev hanımı birbirine aşkımlar canımlar döşüyolar aynı kadınların insta hesaplarında millet kadınlar çalışmalı diye linçliyor ya da tam tersi anne tiktokerlar var tiktokta ne güzel hem çalışıp hem çocuğa bakıyosun diye övülüyolar, instagramda çocuğunla yeterince ilgilenmiyorsun diye linçleniyorlar. Eşcinsellerde de öyle tiktokta max 1 2 linç yorumu görüyosun ama instagramlarında yüzlerce linç yorumu oluyor izlenme sayıları eşit de olsa. Neye göre ben de bilmiyorum ama genelde aynı tiplemeler birbirlerinin önüne düşüyor

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 4)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık