Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Johnny'nin günümüzden o kadar uzak kalması onu sempatik kılıyor. Johnny ile olduğu gibi Daniel'in Chozen ile olan ilişki dinamiği de güzeldi. Dizinin gençliklerini gösterdiği geçmiş ambiansı da çok iyiydi. Madem vardı öyle bir şey bence direkt geri dön.
Axel yumuşak davranmasaydı, her zamanki gibi sahada dövüşseydi demir ejderler yine kazanmış olacaktı. Samantha'dan hoşlanması bozdu çocuğu sjhjsh Zafer elde etmek senseilere kalınca da belliydi Johnny'nin kazanacağı. Hem dizinin adı Cobra Kai hem de Johnny'nin geçmişten kalan yenilgisini zafere çevirmesi gerekiyordu. Yine de üzüldüm Wolf için. 2-0 dan verdi maçı ya. Luffy gibi ballı oldu Johnny :d
Kreese için onursuz verilen savaşlarda onurlu bir ölüm oldu. Kötü kişiliği olsa da sağlam villiandı. Johnny'de borçlu Kreese, derin bağları hep olacak. Valla ben devam etsin isterim. Wolf'a doyamadım. İstenirse rahat gelebilir devamı tabii senaryolar öncekine göre bayağı değişir.
Wolf 1v1 ölümüne dövüşte hepsini alır ama o net umarım hikayesi bitmez.
Bu sene biraz akademik olarak çalışmam lazım 4 ay kaldı bitince dönünce inşallah :D
Migel baya güçlendi ya axelın kazanmasına şans vermiyordum ben baştan beri.
43

Almanya'da göçmen karşıtı partinin oyu artınca Türkiye'de yaşayıp sevinen insanlar var. İçinde bulunduğun durumu bu kadar anlamamak büyük başarı.

Almanya'da göçmen karşıtı partinin oyu artınca Türkiye'de yaşayıp sevinen insanlar var. İçinde bulunduğun durumu bu kadar anlamamak büyük başarı.
sevinebilirler bence burada düzgün okumuş etmis insanlar denklik icin taklalar atıyor, dil öğrenmeye çalışıyor başvuruyor red alıyor güç bela oraya gidince bakıyor ki herkes iltica etmiş . adam ingilizce sıfır almanca sıfır terörist sempatizanı kaçak gelmiş takılıyor ülkede. afganından suriyelisine ne ararsan var hepsi kaçak.

başa gelen partinin legal göçmenler hakkında ne yapacağını bilemem ama ortada büyük bir illegal göçmen sorunu var gibi. buna herkesin memnun olması lazım, senin benim orada olmamamızın tek sebebi 5-10 bin dolar verip bir tırın arkasına atlayıp gidecek deliliğimiz ya da kanunsuzluğumuz olmaması.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık