Path of exile veya maymun süren daha önemli tabiiVakit sıkıntı benim de. Muhabbetiniz bol olsun![]()
Path of exile veya maymun süren daha önemli tabiiVakit sıkıntı benim de. Muhabbetiniz bol olsun![]()
Benden aldığı One Piece'leri bana on katına satmayı planlıyor bir köşede, seziyorum. Baann.
Kolay gelsin hocam gece 10-4 arası uyuyarak uykunun tatlı saatleri ile bir program yapıcam bende. Yarın son ders sonra 1 haftalık bir ders çalışma maratonum var benimde.Ramazanda çalışma düzeni ve uyku düzenim aşırı değişti ya önceden toplamıştım şuan şu şekil geçiyor günlerim
04.00 uyu
07.20 uyan
9.00 ders
14.50 ders bitiş
15.00-18.30 ders aralıklı molalar
19.00-20.00 iftar
20.00-22.30 uyku
Valla bende haftasonu ayarlicam kendimi inşallah son 100 günde yks yi kazanıncam inşallah sanada kolay gelsin ustam başarılar dilerim.Kolay gelsin hocam gece 10-4 arası uyuyarak uykunun tatlı saatleri ile bir program yapıcam bende. Yarın son ders sonra 1 haftalık bir ders çalışma maratonum var benimde.
Bi hatırlayanımız sensin@Tiksav Lee nerelerdesin la sesin soluğun çıkmıyor
beşiktaş kaybedince yok oluyorsun heBi hatırlayanımız sensinTwitterda yeni community kurduk2-3k oldu 3,4 günde moderatör olduğum için onunla uğraşıyorum kf bakamadım çok (dc'de giremedim. 3-5 gün bakarım az tam otursun sürekli üye isteği yağıyor)
Beşiktaş kazandığında da yoktum laa... Doğrandığımızda forumu terkedecek değilizbeşiktaş kaybedince yok oluyorsun he