Caps konusu kapanmasaydı daha çok beyaz futbol videosu yapacaktım.Yanı sıra beyaz futbol editleri de isterüz
bundan olabilirSergen Yalçından güzel bir şeyler çıkabilir, yapılır.
Tiktok, instadan daha kötü ya. Daha yeni kadının biri mutlu evliliği varken tiktoktan tanıştığı kendinden 14 yaş küçük biriyle kaçmış. Sebebi de kocası seviyormuş ama tiktokta ki daha çok seviyormuş diye. Böyle bir şeyi de ben instada görmedim mesela. Ki bu bir tanesi. Tiktoktan çok habere düşecek olaylar çıkıyor.14 yaşındaki insanların youtube yorumlarına yazdıkları linçleri toplayıp içerik diye atıyor tiktokta böyle bir şey hiç görmedik çok şükür![]()
ya millet karısını kocasını online okeyden aldatıyor burada sıkıntı uygulamalar değil sankiTiktok, instadan daha kötü ya. Daha yeni kadının biri mutlu evliliği varken tiktoktan tanıştığı kendinden 14 yaş küçük biriyle kaçmış. Sebebi de kocası seviyormuş ama tiktokta ki daha çok seviyormuş diye. Böyle bir şeyi de ben instada görmedim mesela. Ki bu bir tanesi. Tiktoktan çok habere düşecek olaylar çıkıyor.
Orası öyle aldatmak isteyen her yerden yapar. Tiktok-insta kıyaslaması oluyor diye dedim. Saçmalıklar tiktok da daha fazla.ya millet karısını kocasını online okeyden aldatıyor burada sıkıntı uygulamalar değil sanki