Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Bu kadar sakin kalmanı çok garip karşılaşmıştım ki o intikam yemini dolu son paragrafı okumaya başladım. Adamın yaptığı cahillikten daha beteri herhangi bir konuyu ortalama 50 sayfa tartışma potansiyeli olan psikopata çattığını anlayamayacak kadar saf olması.
Dayımla aynı yerde oturmasa ve misafirlik için gittiğim bir yer olmasa belki daha farklı bir olay çıkardı. Fakat dediğim gibi adamın evinin önü ama oraya kendi de motor falan çekemez ama öyle bir güç zehirlenmesi yaşamış ki lavuk mahalleyi kendisinin sanıyor. Zabıta arkadaşlara dedim güldüler, bu ara dilenci avına çıktık diyorlar şimdi onlara yeni iş buldum. Durmadan işgalden ceza yazarlar şimdi buna, motoru çekip bir yere bile gidemez bundan sonra motoru cektiririm hemen. En son motoru sattırırım ben buna. :)

Bu kadar uğraşacağına direkt motorun üstüne insan boku bırak. Zaten sende de motor varmış, paketi hızlıca araca yedirip uzarsın ortamdan.
Atsam adamın pencereden içeri de atar olay çıkarırım ama olay benim mahalle değil orası. Ayda yılda gittiğim bir yer. Ayrıca dayım aynı apartmanda oturuyor, ona cart curt yapar şimdi bu. Birşey yapsam komşular bile bir bok bilmeden beni suçlu çıkarır adamın evinin önüne motor çekmiş olay çıkarmış diye. Yoksa ben buna orada dümdüz de dalardim o hareketi sonrası ama bunu yapsam suçlu ben olurdum hemen orada.

Onun yerine onu çok güzel bir şekilde ağlatacağım şimdi. Kendine ya garaj yapacak ki yapacak yeri yok ya motoru gidip benim görmeyeceğim bir yere çekecek. Başka türlü o motoru ona çektirmem daha oraya. Diyorum ya normalde ayda yılda gittiğim bir yer ama her hafta oradayım bundan sonra.

Şimdi hiç elimi kirletmeden işi halledeceğim. Motoru satar yakında...

Boşver uğraşmaya değecek bir mevzu değil.
Yok yok uğrasacaksin böyle tiplerle. Aklının başına gelmesi lazım.

Dayımla aynı yerde oturmasa ve misafirlik için gittiğim bir yer olmasa belki daha farklı bir olay çıkardı. Fakat dediğim gibi adamın evinin önü ama oraya kendi de motor falan çekemez ama öyle bir güç zehirlenmesi yaşamış ki lavuk mahalleyi kendisinin sanıyor. Zabıta arkadaşlara dedim güldüler, bu ara dilenci avına çıktık diyorlar şimdi onlara yeni iş buldum. Durmadan işgalden ceza yazarlar şimdi buna, motoru çekip bir yere bile gidemez bundan sonra motoru cektiririm hemen. En son motoru sattırırım ben buna. :)

Atsam adamın pencereden içeri de atar olay çıkarırım ama olay benim mahalle değil orası. Ayda yılda gittiğim bir yer. Ayrıca dayım aynı apartmanda oturuyor, ona cart curt yapar şimdi bu. Birşey yapsam komşular bile bir bok bilmeden beni suçlu çıkarır adamın evinin önüne motor çekmiş olay çıkarmış diye. Yoksa ben buna orada dümdüz de dalardim o hareketi sonrası ama bunu yapsam suçlu ben olurdum hemen orada.

Onun yerine onu çok güzel bir şekilde ağlatacağım şimdi. Kendine ya garaj yapacak ki yapacak yeri yok ya motoru gidip benim görmeyeceğim bir yere çekecek. Başka türlü o motoru ona çektirmem daha oraya. Diyorum ya normalde ayda yılda gittiğim bir yer ama her hafta oradayım bundan sonra.

Şimdi hiç elimi kirletmeden işi halledeceğim. Motoru satar yakında...

Yok yok uğrasacaksin böyle tiplerle. Aklının başına gelmesi lazım.
Kendinin veya sevdiklerinin başını belaya sokmadan karşı tarafın canını en çok sıkabileceğin yöntemi bulmuşsun. Para candan tatlıdır bu adam için, eminim. Sen yine de suyunu çıkarma tabi

Kendinin veya sevdiklerinin başını belaya sokmadan karşı tarafın canını en çok sıkabileceğin yöntemi bulmuşsun. Para candan tatlıdır bu adam için, eminim. Sen yine de suyunu çıkarma tabi
Bana motoru buraya çekme dedi ya tamamdır ondan sonra, bana dediği şeyi kendine uygulatmadan bırakmam onu. Bir iki kez ceza ödesin sonra gitsin nereye çekerse çeksin motoru anca öyle rahat bırakırım onu.

Bu millet kafayı yemiş, deli ile deli olmayacaksın derler ama bazen olmak lazım. Dün akşam dayımlara iftara gittim. Evin sokağına girdim motorsikletle baktım park edecek yarım metre yer bile yok, hani böyle hiç işlek olmayan ara sokaklar var ya öyle bir yer. Baktım evin önüne kaldırıma 3-4 motorsiklet, bisiklet falan çekmiş kapı yanlarına işlek olmayan sokak diye. Dedim zaten 1 saat civarı duracağım, gelen yok geçen yok bende diğer herkes gibi çektim kenara.

1.5 saat sonra çıktım bir baktım motor full ıslak, yani ön taraf ve koltuk ıslanmış. Bir adamda dışarıda bekliyor motorsikletiyle falan uğraşıyor, temizliyor bana doğru bakıyor ara ara. Motoru öyle görünce "Ne oldu abi buraya böyle kim ısladı böyle ortalığı" tarzında soru sordum. Fakat sokağın olduğu yer 2-3 motor arası ve çevresi full ıslak. Adam benden muhtemelen 8-10 yaş falan büyüktür. Adam saçma sapan "Hesap mı soruyon kardeşim ben ısladım" falan dedi.

"Hesap sormuyorum motor ıslak niye ısladın diye soruyorum" dedim biraz sert şekilde böyle bir cevap alınca. O da "Burası benim balkonumun önü balkondan hortum çektim ıslandı, bir daha buraya motoru çekme" falan dedi. Bu arada dayım aynı apartmanda oturuyor. :)

Bende "Bak buraya misafir geldim ilk defa çektim, yaptığın ayıp" dedim. O da "Benim tüm komşulara saygım var, kime geldin bilmiyorum misafirsen pardon, islandiysa ıslandı bez veririz kurutursun uzatma" falan diye saçma sapan bir çıkış yaptı fakat adamın ses tonu hiç bir şekilde hatasını kabul eder gibi değil. Ayrıca motor yanlışlıkla ıslanmış gibi değil.

Bu adam bu hareketi yapmayıp bana deseydi ki "Kardeşim evimin önüne çekme bir daha" diye ki bunu deme hakkı yok çünkü mülkiyet onun değil bende çok uzatmazdım durumu. Ayda yılda bir gidiyorum zaten ama bu hem suçlu hem güçlü takılıyor evi orada diye.

Ben şimdi bu adamı dayak atmaktan beter edeceğim hiç uğraşmadan. Bu adam bundan sonra oraya 1 defa bile motor çekemeyecek, çektiği zamanda sürekli ceza yiyecek. Zabıta arkadaşlara buna durmadan ceza yazdıracağım, motoru oradan almazsa sürekli çektireceğim şimdi. Bu adama taktım bundan sonra, buna motor parası kadar ceza yazdırmadan salmam. Haftada 2-3 gün oradayım bundan sonra qra ara özellikle gidip bakacağım kaldırıma, yol kenarında motoru gördüğüm an hemen arayacağım arkadaşları. Canım ne zaman sıkılsa keyfim yerine gelsin diye bununla uğraşmaya gideceğim. Böyle insanların anladığı dil bu...
Okurken ben sinir oldum it oğluna

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 9, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık