Baştan sona izlemedim de nesi animeye benzemiyor tam olarak anlayamadım. Örnek için birkaç sahne atabilir misin?Birer bölüm Sakamoto Days ve Dandadan'ı izledim. Bunlar niye animeye benzemiyor anasını satayım? Bu aptal animasyon stili netflix yapımı diye mi böyle çapsız amerikan çizimlerine benziyor. Tövbeler olsun güncel anime camiası buna kaymaz inşallah
Çizimler, renk paleti, animasyon tarzı vs bir saniye dahi anime izliyormuş gibi hissetmedim.Baştan sona izlemedim de nesi animeye benzemiyor tam olarak anlayamadım. Örnek için birkaç sahne atabilir misin?
Anladım. Bu serilerin mangalarında panel kullanımları genele kıyasla farklıydı. Belki onları animeye uyarlamaya çalıştıkları için göze farklı gelmiş olabilir.Çizimler, renk paleti, animasyon tarzı vs bir saniye dahi anime izliyormuş gibi hissetmedim.
Sakamato dayı manga geç usta bence ben yeni bitiriyorum güzel seri bayaBirer bölüm Sakamoto Days ve Dandadan'ı izledim. Bunlar niye animeye benzemiyor anasını satayım? Bu aptal animasyon stili netflix yapımı diye mi böyle çapsız amerikan çizimlerine benziyor. Tövbeler olsun güncel anime camiası buna kaymaz inşallah
Biliyorum çerezlik seri, mangası ilk çıktığında biraz takip etmiştim. Bakarım bir ara.Sakamato dayı manga geç usta bence ben yeni bitiriyorum güzel seri baya
Im ölsün Garling başa geçsin dünyanın kralı olsun diye Oda’yı ikna etmeye gitmiş olmalı…
Ne varsa eskilerde var.Ashita no Joe , City Hunter gibi serileri de izleyecektim ama zaman yok fazla otakuların bunları sevdiğini tespit etmiştim.Birer bölüm Sakamoto Days ve Dandadan'ı izledim. Bunlar niye animeye benzemiyor anasını satayım? Bu aptal animasyon stili netflix yapımı diye mi böyle çapsız amerikan çizimlerine benziyor. Tövbeler olsun güncel anime camiası buna kaymaz inşallah