ben de saldım zaten 2.5a doğru emin adımlarla ilerliyoruz1.5 Saat bekleyecek gücüm yok benim , sonra tekrar dene daha iyi![]()
ben de saldım zaten 2.5a doğru emin adımlarla ilerliyoruz1.5 Saat bekleyecek gücüm yok benim , sonra tekrar dene daha iyi![]()
Dayak yiyene kadar babanızı tahrik edin videolarında kaybolduk geneEn iyisi, ben de tiktok izlerim sadece @Dattebayo..!
Valla sonunu bilemem ama fena sarıyor, anime bitsin mangasına geçicem, karakterler güzel.Gelmedi ki. Karanlık dürtü çıkarsa aramıza mesafe koyalım.
Valla sonunu bilemem ama fena sarıyor, anime bitsin mangasına geçicem, karakterler güzel.
Tatilde günde 3 saatimi tiktokta geçirdim abi böyle mükemmel bi uygulama olamazDayak yiyene kadar babanızı tahrik edin videolarında kaybolduk gene
Sen geçir zaten nazar değmesin diye ara ara iq seviyeni düşürmen lazımTatilde günde 3 saatimi tiktokta geçirdim abi böyle mükemmel bi uygulama olamaz
Şunu atabilirsin...@II. Invictus geçen bizim Roger vs WB savaşı makaramızı görüp dellenmiş, forumdan cevap yazamıyor diye kafayı duvara vuruyordu. Dcden yazmış şöyle