Senle kimin duş suyunu içeriz muhabbeti yapalım. One Piece muhabbetlerine girmeyelim.Olm alıntılardım ama fan'sın. Miyata ile kıyaslaman hoş olmadı
Senle kimin duş suyunu içeriz muhabbeti yapalım. One Piece muhabbetlerine girmeyelim.Olm alıntılardım ama fan'sın. Miyata ile kıyaslaman hoş olmadı
Eski fanlar da yol alınca şu şekil tartışmalar da kalmadı zaten. Duş suyundan devam^^Senle kimin duş suyunu içeriz muhabbeti yapalım. One Piece muhabbetlerine girmeyelim.
MR. Y gitse de Riful ve @William cutting var hala. Onlar da yapmıyor ama şimdi duş muhabbeti.Eski fanlar da yol alınca şu şekil tartışmalar da kalmadı zaten. Duş suyundan devam^^
Japon işlerine karşı temkinli yaklaşıyorum uzun zamandır. Risk katsayısı çok yüksek.MR. Y gitse de Riful ve @William cutting var hala. Onlar da yapmıyor ama şimdi duş muhabbeti.
Gunko’ya ne diyorsun? En son Bonney’i beğenmiştin sonra sübyan yaptılar onu da.
Zamanında Csw konusunda çok dönüyordu bu muhabbetler..MR. Y gitse de Riful ve @William cutting var hala. Onlar da yapmıyor ama şimdi duş muhabbeti.
Gunko’ya ne diyorsun? En son Bonney’i beğenmiştin sonra sübyan yaptılar onu da.
Sende FBI'ın takip listesine alınmışsın demek kiJapon işlerine karşı temkinli yaklaşıyorum uzun zamandır. Risk katsayısı çok yüksek.