Bu bir iki gün imkanı yok sonra gelirim.gel dc
Bu bir iki gün imkanı yok sonra gelirim.gel dc
Yok pejoratif bir anlam taşımıyor. Çocukluk jargonu sayabilirsin.Tiki şık demek, evet ama biraz pejoratif sanki. Tikilerden pek kalmadı. Renk katıyorlardı ülkeye. Orta gelirli bir Anadolu çocuğu olarak ben tiki olmaktan çok uzağım maalesef.
@Excessum usta bende amiral sevdalısıyımda low diff demezdim yaSanji'nin seri sonu hali bile aramakiyi alamayabilir aramaki low-diff kısacası.
Nami sanjiden kendisini dikizlemesi karşılığında para almış mıdır?
Feci hakde canon dışı zaten. Luffy'i Kk yapacak KK'nın kanatlarından biri Aramaik'den zayıf olacak öyle mi? Komik valla@Excessum usta bende amiral sevdalısıyımda low diff demezdim ya
Sanji zayıfsa biz napalım, aramakiyi mid-diffe zorlarsa sanji adına lokma dağıtalım KK kanadıymış... Bir şey dıyecem de ban yerim. Sanji için zaman harcattınız bana bu da sizin ayıbınızdır.@Excessum usta bende amiral sevdalısıyımda low diff demezdim ya
Açabilirsin.@Smoker abi Warhammer ile ilgili meme, caps konusu açsam sence nasıl olur ? Yoksa senin açtığı konuya mı atayım ? Senin konu daha çok lore, bilgi paylaşımı ve tartışma odaklı da. Bozmak istemem oranın asıl amacını.
Aynı fikirdeyim.Feci hakde canon dışı zaten. Luffy'i Kk yapacak KK'nın kanatlarından biri Aramaik'den zayıf olacak öyle mi? Komik valla
Sanji şuan kazanamaz bu doğru ama düşük zorluk saçma. En az orta zorlukda bir dövüş olur.
Kusura bakma kral sakinSanji zayıfsa biz napalım, aramakiyi mid-diffe zorlarsa sanji adına lokma dağıtalım KK kanadıymış... Bir şey dıyecem de ban yerim. Sanji için zaman harcattınız bana bu da sizin ayıbınızdır.