bu ağırdı...King'in YouTube ana sayfasının kalitesizlik;
![]()
bu ağırdı...King'in YouTube ana sayfasının kalitesizlik;
![]()
Adamın fanı olduğu karakterler de full böyle. Kalitesizlikten hoşlanıyor demek ki.
Kid fanı olan adam mı söylüyor bunu? En azından ben Zoro, Mihawk, WB falan seviyorum.Adamın fanı olduğu karakterler de full böyle. Kalitesizlikten hoşlanıyor demek ki.
Kaido ve King'i neden katmadın listene? Yoksa kalitesiz mi buluyorsun. xDKid fanı olan adam mı söylüyor bunu? En azından ben Zoro, Mihawk, WB falan seviyorum.
King'i eklememişsin. Fanı olduğun için utandın mı yoksa?Kid fanı olan adam mı söylüyor bunu? En azından ben Zoro, Mihawk, WB falan seviyorum.
Kaido ve King'i neden katmadın listene? Yoksa kalitesiz mi buluyorsun. xD
King'i kalitesiz bulduğunuzun farkındayım o yüzden eklemedim. Diğer sevdiğim karakterlerin fanı çok onlarada kalitesiz diyorsanız çoğu okuyucuya zevksiz demiş sayılırsınız.King'i eklememişsin. Fanı olduğun için utandın mı yoksa?
King'i bizim forum kalitesiz buluyor sadece. Bizim forumda Nikacıların ağır bir zorbalığı var.King'i kalitesiz bulduğunuzun farkındayım o yüzden eklemedim. Diğer sevdiğim karakterlerin fanı çok onlarada kalitesiz diyorsanız çoğu okuyucuya zevksiz demiş sayılırsınız.
Yine iyisin ya garpı da sevebilirdinKing'i kalitesiz bulduğunuzun farkındayım o yüzden eklemedim. Diğer sevdiğim karakterlerin fanı çok onlarada kalitesiz diyorsanız çoğu okuyucuya zevksiz demiş sayılırsınız.
@RedTeroR daha geçen mewto senle birlikte nika övmüyor muydu yaKing'i bizim forum kalitesiz buluyor sadece. Bizim forumda Nikacıların ağır bir zorbalığı var.