Sushico'ya daha hiç yolum düşmedi, zincir olduğu için biraz ön yargılıyım sanırım. Arkadaşım pan fried Çin mantılarını tavsiye etmişti aslında, gitmişken noodle da deneyebilirim.Biz de bu bina altında olan moda sahilindekine gittik. Açıkçası aradaki farkı biz de sorguladık ama hiç gitmek istemedik. Onun yerine Kartal'da İSTMarinada sushicoya gittik ertesi gün orası daha iyiydi özellikle noodle açısından. Kasesi de büyük geldi.
Levrek, somon ve diğer balık türlerini genelde Ginzada yiyoruz. Onun harici pek denemedik. açıkçası ama bir daha uğrar mıyız pek bilmiyorum. Belki bao bun tavuk için olabilir.
Ben noodle için pek Japon işi olmasa da Miso Ramen'e gitmeyi seviyorum. Hem bana yakın, hem de ucuz olduğu için canım Asya mutfağı çektiğinde öğrenci dostu bir alternatif oluyor. Gittiğim yerin ismine tezat olarak, gerçekten miso çorbası ile yapsalar sevmeyebilirdim. Otantik ramene bir tık soğuğum. Belki mazemen hariç.
Ginza'ya hiç gitmedim, listeme ekleyeyim. Tavsiye ettiğiniz bir ürünleri var mı?
Son düzenleme: