Aynı dönem değildir reis bu @Skywalker askerliği yeniçeri olarak yapmışOha! Aynı yerde yapmışız.
Hangi celp, 2022 deme.
Aynı dönem değildir reis bu @Skywalker askerliği yeniçeri olarak yapmışOha! Aynı yerde yapmışız.
Hangi celp, 2022 deme.
Teessüf ederim ne demek Yeniçeri olarak yapmıştır. Asakiri Mansurei Muhammediye olarak yaptım.Aynı dönem değildir reis bu @Skywalker askerliği yeniçeri olarak yapmış
Yok denetleme olacağı zaman bir gece önce tüm binaya su basarak yapay deniz yapıyorduk amiraller evlerinde hissetsinler diye.Ankarada Deniz mi var ? En çok duyduğunuz laf eminim
Asker gazinosunun kapısının oradan Arşiv binasına uzanan yolun kenarında dikilmiş çam fideleri duruyor muydu?Yok denetleme olacağı zaman bir gece önce tüm binaya su basarak yapay deniz yapıyorduk amiraller evlerinde hissetsinler diye.
Evet duruyordu. Maç yapılan dev arazinin kenarında da vardı sizden mi kaldı bilmiyorum. Maç yaparken topla ona nişan alıyordu Sabri Sarıoğlu. Bi tanesi kırılmıştı sanırım. Çöp arabası da duruyordu, sizde var mıydı bilmiyorum tabi. Önüne 2 tane er bağlanıyordu.Asker gazinosunun kapısının oradan Arşiv binasına uzanan yolun kenarında dikilmiş çam fideleri duruyor muydu?
2.Mahmuttan kaçan tek yeniçeriAynı dönem değildir reis bu @Skywalker askerliği yeniçeri olarak yapmış
Sınava çalışmadım diyip herkesten habersiz çalışan öğrenci arkadaş.Kalcam diye ağlayıp 80 90 alan sinir bozucu arkadaş var ya heh o benim arkadaşlarım dövcek beni ama yemin ederim kalcam zannediyorum işin kötü yanı arkadaşlarım iyi geçti demişti onlar kaldı 2 gün önce beni teselli ediyolardı
Ders notları da yoktur. (öyle söylüyor eleman)Sınava çalışmadım diyip herkesten habersiz çalışan öğrenci arkadaş.