Otostopçunun ilk kitabını okudum. Komedisi iyiydi.Diskdünya serisi ve Otostopçunun Galaksi Rehberini okuyup beğenen var mı
Otostopçunun ilk kitabını okudum. Komedisi iyiydi.Diskdünya serisi ve Otostopçunun Galaksi Rehberini okuyup beğenen var mı
Sarı sitede gezip gırgır geçiyorum ilanlarla. Sen ?Günaydın keyifler nasıl
sabah sabah işimizin başına oturduk bir yandan da twittera göz gezdiriyorumSarı sitede gezip gırgır geçiyorum ilanlarla. Sen ?
Tabii koca holdingi idare etmek zordur. Kolay gelesabah sabah işimizin başına oturduk bir yandan da twittera göz gezdiriyorum
eyvallah.. koca holding olmasa da gideri var ya bizim mekanındaTabii koca holdingi idare etmek zordur. Kolay gele
Oku derim kitabi, dizi hem çok karışik hem çok şeyi atliyor. Ilk sende gormustum o yuzden yazdim. Seri son kitabida guzel ama biraz sipariş uzerime yazilmiş gibi ama yinede açıkta biraktigi çok az şey var.Sadece ilk kitabı okudum, ikinci kitabı aldım. Dizi haberini aldıktan sonra okumaktan vazgeçtim ama ilk fırsatta okuyacağım. Dizi çok kötü.
Kesin bakayım o zamanOku derim kitabi, dizi hem çok karışik hem çok şeyi atliyor. Ilk sende gormustum o yuzden yazdim. Seri son kitabida guzel ama biraz sipariş uzerime yazilmiş gibi ama yinede açıkta biraktigi çok az şey var.
Yakında geliyor. Bakalım kim kazanacak.King olan vsde en az 12 fark bekliyorum