Güzel genç bir kardeşimiz umarım kanalı tutar like'ını verdim
Ortamlarda 300den sonra açılıyormuş muhabbeti döndüğüne ve yorumlardan anladığım baya okuyucu-izleyici bunu bildiğine göre op TR de baya okunup izleniyor yav. Bunda yutuber-tiktoker etkisi çok gibi geldi çoğu veled seni tiktokta gördüm yazmış. Hayatını etkileyenler bilem varmış. Dedem biz yaşlandık yav xDGüzel genç bir kardeşimiz umarım kanalı tutar like'ını verdim
Eskinin o her halta teori üretme olayı pek yok ama herhalde. Devam ediyor mu o olay hala?Ortamlarda 300den sonra açılıyormuş muhabbeti döndüğüne ve yorumlardan anladığım baya okuyucu-izleyici bunu bildiğine göre op TR de baya okunup izleniyor yav. Bunda yutuber-tiktoker etkisi çok gibi geldi çoğu veled seni tiktokta gördüm yazmış. Hayatını etkileyenler bilem varmış. Dedem biz yaşlandık yav xD
OP cidden korona sonrası dönemde baya popüler oldu. Manga kültürüne çok aşina olmayan arkadaşlarım bile serinin varlığından haberdar.Ortamlarda 300den sonra açılıyormuş muhabbeti döndüğüne ve yorumlardan anladığım baya okuyucu-izleyici bunu bildiğine göre op TR de baya okunup izleniyor yav. Bunda yutuber-tiktoker etkisi çok gibi geldi çoğu veled seni tiktokta gördüm yazmış. Hayatını etkileyenler bilem varmış. Dedem biz yaşlandık yav xD
Ben seriyi okumayı bıraktım gibin bişi yav. Tartışma konusuna yazmak bile yoruyor artık. O yüzden bilemiyore. Beklentilerimi wano öldürdü sonrası torpak attı...Eskinin o her halta teori üretme olayı pek yok ama herhalde. Devam ediyor mu o olay hala?
Güzel anlatmış ama bu 300de açılıyor muhabbeti bana gayet doğal geliyor.
Bu yıl çok sıktı ne zaman bitiyor