Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Güzel genç bir kardeşimiz umarım kanalı tutar like'ını verdim :good:
Ortamlarda 300den sonra açılıyormuş muhabbeti döndüğüne ve yorumlardan anladığım baya okuyucu-izleyici bunu bildiğine göre op TR de baya okunup izleniyor yav. Bunda yutuber-tiktoker etkisi çok gibi geldi çoğu veled seni tiktokta gördüm yazmış. Hayatını etkileyenler bilem varmış. Dedem biz yaşlandık yav xD

Ortamlarda 300den sonra açılıyormuş muhabbeti döndüğüne ve yorumlardan anladığım baya okuyucu-izleyici bunu bildiğine göre op TR de baya okunup izleniyor yav. Bunda yutuber-tiktoker etkisi çok gibi geldi çoğu veled seni tiktokta gördüm yazmış. Hayatını etkileyenler bilem varmış. Dedem biz yaşlandık yav xD
Eskinin o her halta teori üretme olayı pek yok ama herhalde. Devam ediyor mu o olay hala?

OP cidden korona sonrası dönemde baya popüler oldu. Manga kültürüne çok aşina olmayan arkadaşlarım bile serinin varlığından haberdar.

Güzel anlatmış ama bu 300de açılıyor muhabbeti bana gayet doğal geliyor.

Benim için ilk izledigimde 270 Gear 2 sahnesinde açılmıştı.

Bunun üzerine bir kaç tür izleyince bir kaç tür mangayı başından okuyunca seriyi daha iyi anlamaya başlayınca değişti bu.

Şimdi sorsalar Luffy'nin Nami'ye şapkayı taktığı sahne derim mesela. 37. Bölüm olması lazım.

Ben Naruto ile Op'a aynı anda başlamış 18. Bölümde bırakmıştım op izlemeyi mesela. Naruto'da güncele geldiğimde tekrar Op izlemeye dönmüştüm. O zamanlar Naruto 400lerdeydi. Yaşımda küçüktü o zaman saf aksiyon ararken opun ilk 50 bölümünün herhangi birinde verilmek istenen mesajı ya da duyguyu almak pek mümkün olmamıştı. Kavga arıyorum ya özgürlükmüş ırkçılıkmış mümkün değil.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık