Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Bazen hayatta bazı insanlar seni bazı şeylere peşlerinden sürükler ve sen onlarla olmak için o yolda harap olmaya razısındır... Kimse bilmeeeez. Sen öner, dursun bende.
Gece gece güzel edebiyatlandık. :rolleyes:

Stranger From Hell, gerek sahneler gerek müzikleriyle izleyenlere gerilim yaşatan bir dizi.

Bad and Crazy, Dong Wook’un çılgın polis tavırlarıyla aksiyonu üzerine çeken bir dizi.

Spoiler olmasın diye detaylara girmiyorum. Bu arada Azrail’in adı Lee Dong Wook. Tavsiye ettiğim iki dizide de ayrı çatlak, izlersen anlarsın ne demek istediğimi. Gerilim, aksiyon seviyorsan beğeneceğini umuyorum ve yorum beklerim.

Gece gece güzel edebiyatlandık. :rolleyes:

Stranger From Hell, gerek sahneler gerek müzikleriyle izleyenlere gerilim yaşatan bir dizi.

Bad and Crazy, Dong Wook’un çılgın polis tavırlarıyla aksiyonu üzerine çeken bir dizi.

Spoiler olmasın diye detaylara girmiyorum. Bu arada Azrail’in adı Lee Dong Wook. Tavsiye ettiğim iki dizide de ayrı çatlak, izlersen anlarsın ne demek istediğimi. Gerilim, aksiyon seviyorsan beğeneceğini umuyorum ve yorum beklerim.
Strangers'a bakmıştım ama nedense devam edesim gelmemişti. Ne kadar izlediğimi hatırlamıyorum. Bir yandan mangaya da bakıyordum hatta. Türle aram çok yok maalesef.

Diğerini cepledik. Şerefine bir gün izleriz.

Strangers'a bakmıştım ama nedense devam edesim gelmemişti. Ne kadar izlediğimi hatırlamıyorum. Bir yandan mangaya da bakıyordum hatta. Türle aram çok yok maalesef.

Diğerini cepledik. Şerefine bir gün izleriz.
Strangers'ın sonu Fight Club kıvamında. Yani akılları bayağı bir karıştırdı. Kimisi sonunu olduğu gibi görüyor olayı kimisi Fight Club'ta ki olaya benzetiyor. Ceplediğin sonunu gördüğün bir dizi olsun. :gamyon:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 5, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık