Erkek adam americano içer kardeşim. Yok white chocolate mocha yok caramel macchiato yok latte ne öyle. Şekerde katıyorsundur kesinlatte sevgimizden bizi vuramazsın. chai tea latte alıp bu ne lan böyle latte mi olur demiş insanız.
Erkek adam americano içer kardeşim. Yok white chocolate mocha yok caramel macchiato yok latte ne öyle. Şekerde katıyorsundur kesinlatte sevgimizden bizi vuramazsın. chai tea latte alıp bu ne lan böyle latte mi olur demiş insanız.
kappucino , americano , latte dışında bişey içmiyorum . şeker kullanmıyorum zaten şeker kullanılırken karamel makiato efsane oluyordu da şeker bırakınca çok tatlı gelmeye başladı . sbux’taki her şey çok şekerli geliyor banaErkek adam americano içer kardeşim. Yok white chocolate mocha yok caramel macchiato yok latte ne öyle. Şekerde katıyorsundur kesin
Büyük konuşmayayım yani Allax düşürmesin:ddSenden de "Bugün sizlere Poe'de karşısını nasıl dolandırdığımı anlatacağım. Çayınızı, kahvenizi koyduysanız başlıyorum." diye şu sikko floodlardan görür müyüz? Yoksa intihar etmeyi tercih mi edersin?
Geyik bir yana dönem dönem değişiyor benimde. Gerçi kahve içmek pahalı geliyor artık evde kendim yapıp termosa koyuyom :/kappucino , americano , latte dışında bişey içmiyorum . şeker kullanmıyorum zaten şeker kullanılırken karamel makiato efsane oluyordu da şeker bırakınca çok tatlı gelmeye başladı . sbux’taki her şey çok şekerli geliyor bana
uzun süreli götüren bir termos varsa baya mantıklı kanka. benimde kahve makinesi bozuldu kapsüllü bir şey mi alsam çekirdekli bir şey mi alsam bilemedimGeyik bir yana dönem dönem değişiyor benimde. Gerçi kahve içmek pahalı geliyor artık evde kendim yapıp termosa koyuyom :/
Sen zengin bir işsizsin olm boşver dışarda parayla içuzun süreli götüren bir termos varsa baya mantıklı kanka. benimde kahve makinesi bozuldu kapsüllü bir şey mi alsam çekirdekli bir şey mi alsam bilemedim
kardeşim benim her gün espresso tabanlı en az üç kahve içmem gerekiyor. yaşam standardım bu . kahve makinesini kardeşime aldırabilirim fakir taklidi yapmaya devamSen zengin bir işsizsin olm boşver dışarda parayla iç
Kahveyi de ona yaptırırsın sen. Benden küçük kardeşim olsa da zorbalayabilseydim keşke yakardeşim benim her gün espresso tabanlı en az üç kahve içmem gerekiyor. yaşam standardım bu . kahve makinesini kardeşime aldırabilirim fakir taklidi yapmaya devam
yok kahve değil de yemek departmanı onda . zorbalamalık bir şey yok düzen böyle herkes çok mutluKahveyi de ona yaptırırsın sen. Benden küçük kardeşim olsa da zorbalayabilseydim keşke ya