İftiralar başladı yine.Adam ilk üçte Z.K.K. diye mesaj verip dalga geçmiş. Zorocuların yerinde olsam direkt lobi ile ilişiğini keserim. @Montana
İftiralar başladı yine.Adam ilk üçte Z.K.K. diye mesaj verip dalga geçmiş. Zorocuların yerinde olsam direkt lobi ile ilişiğini keserim. @Montana
Seni listeye yazmadım diye hemen bilirkişi modunu açmışsın.Pitaçi fanlığı mı admiral fanlığı mı daha kötü karar veremiyorum @William cutting
Meşazda beni alıntıladığın için otomatik listeyim zannettim laSeni listeye yazmadım diye hemen bilirkişi modunu açmışsın.
Ona yüzde yüz ihtimal vermiyordum makarasınaydı biraz. Kid seriyi WB'den yukarıda bitirir diyordun sen de bu mu analiz becerisi.Usta daha geçen kılıcı çalan King dedin Holdem çıktı, sıfır analiz becerin var.
Tamam bitirmezse gel öyle raconu kes usta, erkenden niye dayılanıyorsunOna yüzde yüz ihtimal vermiyordum makarasınaydı biraz. Kid seriyi WB'den yukarıda bitirir diyordun sen de bu mu analiz becerisi.
Bide ayıyla kıyaslıyorlar gorili. Panda bile çıtlatır boynunu kazın.
Pitaçi tabi. Amirallerin arasında Fuji falan var, ileride Koby olacak.Pitaçi fanlığı mı admiral fanlığı mı daha kötü karar veremiyorum @William cutting
Nah, I'd winSana uygun bir rakip buldum sonunda.
İhtimal bile vermiyorum çünkü buna. İleride raconumu keseceğim. Sadece Kid değil Mihawk konusunda da yanılacaksın.Tamam bitirmezse gel öyle raconu kes usta, erkenden niye dayılanıyorsun
Sen King ile Holdem'i bir mi tuttun az önce? Allah'ım sen sabır ver.King olmaması onun için daha iyi olmuş, yoksa Holdem yerine King Tama'dan tek yiyecekti. xD
İşte gerçek analizci.Adam ilk üçte Z.K.K. diye mesaj verip dalga geçmiş. Zorocuların yerinde olsam direkt lobi ile ilişiğini keserim. @Montana