Selamun Aleyküm
Selamun Aleyküm
böyle basit takıntılarım yok. Ağzıma yapışan dini cümlelerden rahatsız olmuyorum günlük hayatta kullanıyorum. Merhaba veya Selam desem onlar da Arapça zatenAleyküm Selam da sen ateist değil miydin la .s
Şakasına yazdım ya zaten.İçinde bulunduğumuz-yetiştiğimiz toplumun yansıması diyebiliriz.Mesela işyerinde bir arkadaş vardı o da ateistti ama bir şeye sinirlendiğinde Allah belanı versin falan derdi.böyle basit takıntılarım yok. Ağzıma yapışan dini cümlelerden rahatsız olmuyorum günlük hayatta kullanıyorum. Merhaba veya Selam desem onlar da Arapça zaten
Ben Esenlikler'e alıştım. Ortam farketmeksizin her yerde diyorum :dböyle basit takıntılarım yok. Ağzıma yapışan dini cümlelerden rahatsız olmuyorum günlük hayatta kullanıyorum. Merhaba veya Selam desem onlar da Arapça zaten
yok aga ya biz Selamun Aleykümden devam. Esenlikler çok gitmiyor dandik çin üretimi çakması gibi hissettiriyor.Ben Esenlikler'e alıştım. Ortam farketmeksizin her yerde diyorum :d
Esenlikleri kullandığın şehir ve semtlere göre arkandan laf sallayabilirler.Ben Esenlikler'e alıştım. Ortam farketmeksizin her yerde diyorum :d
Kumar baskınında yakalanınca erkekler
Pek takmam. Takan olursa da takarım.Esenlikleri kullandığın şehir ve semtlere göre arkandan laf sallayabilirler.
Yok kral be. Bir yerden alışıyorsun. İlk bende senin gibiydim. Sonra içtenlik kazanıyor kelime.yok aga ya biz Selamun Aleykümden devam. Esenlikler çok gitmiyor dandik çin üretimi çakması gibi hissettiriyor.
Şapalağı vururlar la sakın diklenmeye kalkma.Pek takmam. Takan olursa da takarım.
Yok kral be. Bir yerden alışıyorsun. İlk bende senin gibiydim. Sonra içtenlik kazanıyor kelime.