Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Psikolog olduğunu biliyorum fakat bazen bazı mesajları hiç de öyle hissettirmiyor. Psikologların klinikteki personalarının dışında da insan oldukları gerçeğini somut bir şekilde tecrübe ettiriyor bana. Beraber oyun oynarken sakin, ılımlı bir insan. Sanırım yakınlarda kitap çıkarıyordu, tebrik ederim.
Usta, o personada var olunca normal benliği siliniyor insanın gerçekten. İş farklı normal zaman farklı demek gerekiyor. Eskiden arkadaş çevremde bunu yansıtırdım sonra bana iyi gelmediğini fark ettim. Çünkü o an arkadaşına bağlanma stilin şu bu böyle dememek lazım. O an demek lazım ki sen daha iyi kız bulursun kanka. Çünkü insanların ihtiyaçları duruma göre değişiyor.
Bu arada oyun günleri güzeldi sağlam pc ile tekrarı süper olur

Usta, o personada var olunca normal benliği siliniyor insanın gerçekten. İş farklı normal zaman farklı demek gerekiyor. Eskiden arkadaş çevremde bunu yansıtırdım sonra bana iyi gelmediğini fark ettim. Çünkü o an arkadaşına bağlanma stilin şu bu böyle dememek lazım. O an demek lazım ki sen daha iyi kız bulursun kanka. Çünkü insanların ihtiyaçları duruma göre değişiyor.
Bu arada oyun günleri güzeldi sağlam pc ile tekrarı süper olur
Evet, haklısın. Onca yıllık arkadaşlık dinamiğini, lisans eğitiminin indirgemesine izin vermemek lazım. Terapistler de nihayetinde insanlar ve çeşitli dinamiklere ihtiyaç duyuyorlar. Karşıdaki seni terapist değil de arkadaş olarak gördükten sonra, istediğin kadar bağlanma tipi anlat zaten vız geliyor tırıs gidiyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 4, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık