Gelecek.@Smoker One Piece kütüphanesindeki karakter bilgilerine güncelleme gelecek mi?
Gelecek.@Smoker One Piece kütüphanesindeki karakter bilgilerine güncelleme gelecek mi?
2025 forum için güncelleme hedefleri var mı? mesela genel sohbet alanını chat gibi yapsak anasayfaya olur mu? birde filtreli kelimeler eklenirse güzel olurGelecek.
Hayır, mümkün olduğunca eski kalacak, en azından görünüm olarak.2025 forum için güncelleme hedefleri var mı? mesela genel sohbet alanını chat gibi yapsak anasayfaya olur mu? birde filtreli kelimeler eklenirse güzel olur
ne zaman atıştık ya, aşk olsun. gel sensiz sarmaz.Ben baktım @Daredewill ile bile atışmaya başlıyoruz saldım sonra değmez o kadar yükselmeye ki gerçekten sıkıntılı bir konu insanlar(kişinin kendisi dahil) sınırı aşabiliyorlar ve geri dönüşü olmuyor ondan sonra.
En son baktım Croc ile mikrofun gibi olacaz saldım orayı, hayatımda verdiğim en iyi kararlardan bir tanesiydi tavsiye ederim xDne zaman atıştık ya, aşk olsun. gel sensiz sarmaz.
Tabi sizin özel maç izlediğiniz yer var. ben takılmayı seviyorum. Timsahsız olmuyor. Abartanları bilmem ama kaç yıldır maç izlerim eskiden daha fanatiktim. liseden beri yakın arkadaşlarım fb vb olmuştur az derbide yemek kaybetmedim. Alınmaya gerek yok reis ya, o yüzden burası yormuyor beni.En son baktım Croc ile mikrofun gibi olacaz saldım orayı, hayatımda verdiğim en iyi kararlardan bir tanesiydi tavsiye ederim xD
İyi olmuşHaklısın vallahi. @Montana reyiz bile Futbol konusu yüzünden beni üzdü.