Devamını getirebildi mi ?Çocuk beni tanımanı istiyom dedi tamam dedim sabah günaydın yazdı
Devamını getirebildi mi ?Çocuk beni tanımanı istiyom dedi tamam dedim sabah günaydın yazdı
Hayırlı olsun.Aşk itirafı aldm
Ya çocukla zaten yıllardır sohbetim var da hep şeydi dalgasına goy goy komik biri olduğunu biliyom sohbet o kadar bireysel tanımıyodm neyse bakicezDevamını getirebildi mi ?
Çok da hayırlı mı bilmiyom da bakicezHayırlı olsun.
Valla önemli olan elemana boş yere umut vermemen bir şey hissetmiyorsan uzatmadan bitir.Ya çocukla zaten yıllardır sohbetim var da hep şeydi dalgasına goy goy komik biri olduğunu biliyom sohbet o kadar bireysel tanımıyodm neyse bakicez
Çok da hayırlı mı bilmiyom da bakicez
Bu durum bir tık olumsuz olmuş onun için. Çocuk ilk başta bu oluşturduğu imajdan sıyrılması lazım -ki genellikle sıyrılamayan çoktur. Kişiler arası muhabbetlerin tüm evrelerinde imaj referansı ile ilerler. Yoksa sürekli bir çatışma ortamı olur. Sen bu çocuğu tanımak istiyor musun ?Ya çocukla zaten yıllardır sohbetim var da hep şeydi dalgasına goy goy komik biri olduğunu biliyom sohbet o kadar bireysel tan
Ya o da onu dedi şuanda benden hoşlanmanı beklemiyorum ama tanı beni diye. Bencd şuan umut vermedimValla önemli olan elemana boş yere umut vermemen bir şey hissetmiyorsan uzatmadan bitir.
Ya ben konuşurken gerçekten eğleniyodum ama dediğin gibi imajı çok farklıydı. Mesela geçen yıl sevgilisi filan vardı storylerine maşallah filan yazıyodum hani. Tanırım isterim de ama bakçaz yaBu durum bir tık olumsuz olmuş onun için. Çocuk ilk başta bu oluşturduğu imajdan sıyrılması lazım -ki genellikle sıyrılamayan çoktur. Kişiler arası muhabbetlerin tüm evrelerinde imaj referansı ile ilerler. Yoksa sürekli bir çatışma ortamı olur. Sen bu çocuğu tanımak istiyor musun ?
Aşk itirafı aldm
Sarı siteden mi alacaksın ?600 Bin'e kadar hangi araba alınır sizce?
Hyundai i20 1.2 mpi düşünüyorum sizce alınır mı veya önerebileceğiniz araç var mı?