O ekibi daha tutuklamamaları mucize veya değil bilemedim. Trol ve normal olmayan bir ekip.Kadir Hoca, Sosyal Mühendis Akademi’ye saldırmış @Kuroro
Ayakkabısının içine prezervatif koyup eşşek şakası yapmışlar.
O ekibi daha tutuklamamaları mucize veya değil bilemedim. Trol ve normal olmayan bir ekip.Kadir Hoca, Sosyal Mühendis Akademi’ye saldırmış @Kuroro
Ayakkabısının içine prezervatif koyup eşşek şakası yapmışlar.
Japonların İskandinavlarla bir akrabalığı olabilir.Satranç bir numarası Magnus Carlsen bir ara samuraylar gibi tarz yapmıştı köken muhabbeti yapıyordu sanırım.Bu Japonlar İsveç merakı beni öldürecek. Sürekli İsveçte olsak nasıl olurdu? İsveç nasıl diyor. Ben isveçli değilim. Amacım japonyaya gitmekti.
Orada çalışmayı çok istiyor . İlginç. Zaten ayrılığımız da kötü olduJaponların İskandinavlarla bir akrabalığı olabilir.Satranç bir numarası Magnus Carlsen bir ara samuraylar gibi tarz yapmıştı köken muhabbeti yapıyordu sanırım.
Şimdi komik video izlerken bile elin göndermek isteyecek ama sen o an yok diyeceksinBir gün beraber oynarız diye aldığım oyunlar, beraber izleriz diye aldığım filmler şimdi tek başına denenmek için duruyor öyle. Hayat ne garip.
Bu da yaşandı maalesef.Şimdi komik video izlerken bile elin göndermek isteyecek ama sen o an yok diyeceksin
Sanırım kültür farkı sonra ortaya çıkıyor.Orada çalışmayı çok istiyor . İlginç. Zaten ayrılığımız da kötü oldu