Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

birkaç ay önce farkına vardım bu kanalın ve yanlış hatırlamıyorsam mad max ile alakalı bir videoydu. hem adamın ses tonu ve video edit bilgisi hem de içerik hoşuma gittiği için takip aldım ve başta neden tutmadı serisi olmak üzere çoğu videosunu izledim. bir sohbet ortamındaymışım ve bir kişi konu hakkındaki fikirlerini açıklıyormuş gibi hissediyorum adam konuşurken.
Ben 9 aydan fazla takip ediyorum sanırım. Neden tutmadı serilerinde bazen aynı fikirde olmasak da; hemen hemen dolu anlatıma sahip. Ayrıca yutupta bazen değinilmeyen konulara değindiği oluyor. Terimler konusunda da ilginç yeni terimler öğreniyorum kendisinden. Kaliteli kanal. Portal kanalını da öneririm. Hoşuna gidebilir.

aslında başka bir nick düşünüyordum ama takip ettiğim iki youtube kanalı(omnibus ve retroville) fikrimi değiştirdi. 1 aralık günü emrah sefa gürkan bir akira kurosowa filmi olan ran hakkında, retroville isimli youtube kanalıysa akira filmi hakkında video paylaştı. hiç aklımda yoktu bu nick ama sevdiğim iki akira hakkında aynı gün içerisinde içerik düşünce önüme neden olmasın dedim.
Avatarıda çok kral bir çar yapınca mükemmeliyete ulaşmışsın.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık