Vvv Bugün 15:03 #301 40 dk da İstanbul a geldim uçakla. Ama Fatihe geçmek 2 saat Ayrıca otobüsdekilerin %90 nın yabancı olması dikkatimi çekti.
40 dk da İstanbul a geldim uçakla. Ama Fatihe geçmek 2 saat Ayrıca otobüsdekilerin %90 nın yabancı olması dikkatimi çekti.
Smoker Bugün 15:24 #304 One Piece caps konusu kapanmadı, düzenleyip yeniden açacağım. Amacına uygun kullanıldığı sürece kapanması için bir neden yok
One Piece caps konusu kapanmadı, düzenleyip yeniden açacağım. Amacına uygun kullanıldığı sürece kapanması için bir neden yok
Glorfindel Bugün 17:14 #307 Skywalker dedi ki: @Mike elimde bir art var ama atsam mı bilemedim. Genişletmek için tıkla ... Niyetin varsa at
Skywalker dedi ki: @Mike elimde bir art var ama atsam mı bilemedim. Genişletmek için tıkla ... Niyetin varsa at
Skywalker Bugün 17:15 #308 Glorfindel dedi ki: Niyetin varsa at Genişletmek için tıkla ... Niyetim var ama ilerleyen saatlerde olabilir.
Glorfindel dedi ki: Niyetin varsa at Genişletmek için tıkla ... Niyetim var ama ilerleyen saatlerde olabilir.
Glorfindel Bugün 17:16 #309 Skywalker dedi ki: Niyetim var ama ilerleyen saatlerde olabilir. Genişletmek için tıkla ... Art niyetlisin demek ha
Skywalker dedi ki: Niyetim var ama ilerleyen saatlerde olabilir. Genişletmek için tıkla ... Art niyetlisin demek ha
Skywalker Bugün 17:21 #310 Glorfindel dedi ki: Art niyetlisin demek ha Genişletmek için tıkla ... @carpe d. em sen misin kanka ?
Glorfindel dedi ki: Art niyetlisin demek ha Genişletmek için tıkla ... @carpe d. em sen misin kanka ?